reklama
ej Ty chyba nie chcesz zrezygnowac?!!!
Już wiem, że to już jest czarne na białym, coś z jajnikami, źle funkcjonują, a z tym się nie da nic zrobić. Przecież nie będę wydawać kolejnych pieniędzy, żeby się pokuć zastrzykami i się zadłużać.. szkoda gadać..
ok ja wiem, ze in vitro nic nie da a adopcja?Już wiem, że to już jest czarne na białym, coś z jajnikami, źle funkcjonują, a z tym się nie da nic zrobić. Przecież nie będę wydawać kolejnych pieniędzy, żeby się pokuć zastrzykami i się zadłużać.. szkoda gadać..
Moj ma astheno teratozospermie plemnikow w 1ml 22 mln 8% prawidlowych 86% z budowa patologiczna do tego ruchliwosc mamy powtorzyc badania ale m jest przeziebiony i wtedy tez byl wiec dlatego wyniki byly oslabione powtorzymy latem jak m bedzie zdrowy, a ja mam prawdopodobnie niedomoge cialka zoltego musze zbadac progesteron ale bank bedzie niski tak jak reszta i tak po 33dc jestem pewna ze tu lezy problem i musze pogadac z gin w piatekJugo ale my tych plemników mamy TYLKO 2,47 mln w całości. Jakby było 10 milionów to ja bym pod sufit ze szczęścia skakala. Bardzo bym chciała żeby po 4 dniach wstrzemiezliwosci było 39 milionów czyli minimum wg WHO
ale to Cie wysypalo teraz w ciazy?Bum ogólnie to czasem się sztuką zdarzy albo co a teraz to istny sajgon ci powiem ...no nie mogę na siebie patrzeć ....nawet tapeta tego nie zakrywa ....szlak
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
reklama