reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Dzień dobry ....

Julia współczuję .....

Jugo dobrze ze nie dokucza @ ....

Ness milej pracy .....

Sylwia miłego :) p.s witam Cię na watku bo chyba jesteś naszym nowym nabytkiem :) mów mi szybko co i jak :)

Byłam na becie .... zobaczymy co to będzie ....wyniki jakoś 12-13

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej:-)

Ja też zaliczyłam już Bete. Wyniki dziś prawdopodobnie wieczorem A jak nie to jutro na pewno. Wieczorem do ginki zadzwonię na wizytę sie umówić. Trochę nie fajnie mi wypadł ten tydzień bo mam nocki A zaświadczenia nie udało mi się wcześniej załatwić. Zresztą już nie będzie potrzebne:p Mam nadzieję ze uda się wizytę na środę umówić to bym tylko dwie przepracowala:-) Spać w nocy nie mogłam. Gorąco mi było i jakaś nerwowa byłam. Masakra.

Hejo laseczki:-)
Ja mam dziś wolne, jutro też bo wizytka:-) wyspalam sie nawet o dziwo.

Anula i Karola czekamy ma wyniki bety z niecierpliwością!

Chyba nam gdzieś Kruczyca zginęła czy ja coś przeoczyłam?

Bum ja na ulotce luteiny czytałam że ona ułatwia owulacje bo zmienia ścianę pęcherzyka i lepiej jest mu uwolnić komórkę jajowa. Gin wie co robi nic się nie martw. Ja też miałam zapowiedziane żeby brać przed owu i schizowalam że na pewno nie będę miała owu a miałam.

Nessi miłego dnia w pracy ale ty pomysl żeby się zacząć oszczędzać kobieto! Nie jesteś już w końcu sama:p

Julia współczuję choroby córeczki :-( biedne małe ech. Dobrze ze chociaż spać może bo się łatwiej organizm regeneruje wtedy.

Dzień dobry :)

U mnie bardzo słonecznie , może wiosna już się ładnie zbliża :)
Zaraz obiaadek trzeba szykować , P ma na drugą zmiane , więc trzeba rano gotować buuu a ta to bym w łóżku polezala :D.

Nessi jej ja tam się martwię o Ciebie , zamiast odpoczywać to ty gonisz kochana , nie ładnie ... ale zalicz zapiekanke po pracy ładne lezakowanie i masz wybaczone :D

jullia miłej pracy ;* 4 rano to dla mnie jeszcze noc :p

Jugo kiedy następna @ dopiszę do tabelki a południem poprawię i wstawię ;) ?
Noo a z tym zapisywaniem to dobre , bo w gabinecie wszystko szybko i potem doopa nic nie wiem :D

anula no to czekamy do 12-13 z niecierpliwością oby była piękna betka i jeszcze dziś dopiszę Cię do fasolek ! A co tam ;)
A ty wolne czy też w pracy ? :)

Karola trzymam za twoje bete !
A gdzie oddawalas krew w labo ? Oni zawsze mówią jutro , wieczorem a tak na prawdę o 14 wynik już będzie , jak masz nr to zadz i się zapytaj jaki wynik nie musisz jechać u nas przez teleefon też mówią ;)
A na wizycie boerzesz już L4 do końca ciąży?

Tynka too jak wolne to trzeba poleniuchowac :p
No mam nadzieje , że wie co robi ! A te niebieskie testy mam nadzieję , że coś pokażą zużyje napierw te i obejrzymy , potem mam już link do innych jak coś ;)

Lux miłej pracy , oby szybko zlecialo ;)

Milego dnia !

KOCHANE POPRAWIĆ COŚ W TABELCE , KTÓRA JEST NA PIERWSZEJ STRONIE?

Ciężarówki wy to ostatnią @ może podajcie :p

Bum chyba trzeba druga tabelkę dla zaciazonych zrobić. I musimy się do niej szybko przenosić:-) ja też wykorzystam najpierw te niebieskie testy no chyba że mi się uda zajść. Mam nadzieję że będę miała monitoring w tym cyklu to będzie łatwiej sprawdzić czy te testy faktycznie są do niczego.

U mnie o dziwo na okres się nie zanosi. Jajniki szczypia i cycki bolą bardzo ale podwozie mnie nie boli. Nawet mi to odpowiada bo wolałabym uniknąć dostania okresu jutro na wizycie. A dziś mój 30 dzień cyklu już.

Bum ja mam po 17 dzwonić czy są już wyniki. Tylko ze ja oddaje w punkcie bo u nas labo nie ma dlatego trzeba nieraz czekać na drugi dzień.. Jestem pobudzona jakas. Chyba okna dzisiaj umyje:-)

Lux to pracuj , pracuj kochana :) , jej ja bym tak chciałaś na parę dni się chociaz z kimś zamienić i popracować :D

Tynka tabelka dla fasolinek też jest :) i tam będziemy musiały się szybko dopisać :D , choć u Ciebie to może nóż się udało jak @ nie ma i nic na to nie zapowiada ;)

karola a to na bank będą , więc czekamy z niecierpliwością :)

U mnie się już obiadek robi , gulasz wieprzowinki z pieczarkami a do tego kasze kupiłam ciekawe czy moje dziecko zje ... :)

reklama
Lux to pracuj , pracuj kochana :) , jej ja bym tak chciałaś na parę dni się chociaz z kimś zamienić i popracować :D

Tynka tabelka dla fasolinek też jest :) i tam będziemy musiały się szybko dopisać :D , choć u Ciebie to może nóż się udało jak @ nie ma i nic na to nie zapowiada ;)

karola a to na bank będą , więc czekamy z niecierpliwością :)

U mnie się już obiadek robi , gulasz wieprzowinki z pieczarkami a do tego kasze kupiłam ciekawe czy moje dziecko zje ... :)
oj ja musze byc w pracy w domu bym sie zanudzila heheh jak mam wolnny dzien to nie wiem co mam ze soba zrobic

Do góry