reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Karola tylko nie okna! W ciąży nie wolno długo rąk w górze trzymać. Może panikuje i nic by się nie stało ale nie ryzykuj, tyle czasu na tą ciążę czekalas.

Bum raczej w ciąży nie jestem. Nie robię sobie nadziei w każdym razie.

U mnie dziś wczorajsza pomidorowa i jakiś kotletów dorobie może do tego i ryż z sosem.

reklama
Karola tylko nie okna! W ciąży nie wolno długo rąk w górze trzymać. Może panikuje i nic by się nie stało ale nie ryzykuj, tyle czasu na tą ciążę czekalas.

Bum raczej w ciąży nie jestem. Nie robię sobie nadziei w każdym razie.

U mnie dziś wczorajsza pomidorowa i jakiś kotletów dorobie może do tego i ryż z sosem.
u mnie dzis skrzydla, surowka i ziemniaki lub ryz zalezy co facet ugotuje, bo wraca przedemna

Lux no ja mam dziecko i niby człowiek się przy nim nie nudzi , ale czasem to na prawdę takiego doła łapie , że masakra , nudy straszne ...

Tynka raczej , raczej jak co trzymam kciuki kochana ;*
Aleee pomidorowa to bym zjadła :D Jutro muszę zrobić jakąś zupe , żeby P na środę zostało bo na szczepienie z małą jade a potem mam do teściowej wejść , więc obiad gotowy musi mieć :D

anula: &&&&&&&& za betkę :) U ciebie zawsze szybko wyniki są. A jak sie czujesz? Jeszcze wolne masz, więc korzystaj i odpoczywaj :D

karola: za twoją betke też trzymam mocno &&&&&&&& :D Jak na teście wychodza ładne krechy to beta już ładna :) Jednak opłacało sie nie robić nocek, zobacz jak to wpływa :| Jednak ten cykl to specyficzny jest. Pewnie sie stresujesz, co jest zrozumiałe. Dobrze będzie :)

tynka: o to trochę odpoczniesz na wolnym :) &&& za wizytę :) Ja już kilka razy tak miałam, że dostałam @ czekając na wizytę :|

lux: u mnie też mroźny poranek :| gdzie ta wiosna ja się pytam, gdzie? :D

xbum: termin następnej @ to 14.04 jakoś.

sylwia: witamy nową koleżankę :) Powiesz nam coś więcej o sobie? :)

Kupiłam olej z wiesiołka...nie wiedziałam, że to takie drogie :| Buteleczka 250ml kosztuje prawie 40 zł :| No ale jak ma działać to niech będzie i te 40 zł :p Nawet smaczny, łyżka już zjedzona :)

Ostatnia edycja:
MARZEC:
15.03: Azylek - wizyta u ginekologa
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
15.03: Tynka - wizyta u ginekologa

16.03: Anula - wizyta u ginekologa
16.03: Tęczowa - test ciążowy
17.03: Xbum - prolaktyna, TSH
21.03: xbum - wizyta u ginekologa
24.03: Jugosława - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub

Kogoś dopisać?

Test sobie strzeliłam i negatyw. Człowiek stary a głupi ech. No przecież to było oczywiste że nic z tego w tym cyklu. Obym tylko tym testem okresu nie wywołała bo już mnie podbrzusze zaczęło specyficznie boleć:-/

Lux no ja mam dziecko i niby człowiek się przy nim nie nudzi , ale czasem to na prawdę takiego doła łapie , że masakra , nudy straszne ...

Tynka raczej , raczej jak co trzymam kciuki kochana ;*
Aleee pomidorowa to bym zjadła :D Jutro muszę zrobić jakąś zupe , żeby P na środę zostało bo na szczepienie z małą jade a potem mam do teściowej wejść , więc obiad gotowy musi mieć :D
wiem jak ja siedzialam kiedys w domu, nigdy wiecej!

tynka: negatywne testy i ujemne bety przyciągają @ jak magnes :( No ale nawet jak dostaniesz dzisiaj to co się stanie? Pod koniec cyklu nie ma dużo do oglądania na usg. No chyba, że zależało ci na obejrzeniu czy nie ma torbielki po pęcherzyku. Spokojnie :)

Tynka u mnie w zeszlym cyklu po zrobieniu testu przyszla @ wiec wiesz a i przykro mi :no:
Jugi u mnie powrot zimy, szyby musialam skrobac rano

aa 31 marca przytule swoja druga bratanice :laugh2: termin cesarki ustalony!!! aale sie ciesze!!

reklama
Do góry