reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

MARZEC:
15.03: Azylek - wizyta u ginekologa
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
16.03: Anula - wizyta u ginekologa
16.03: Tęczowa - test ciążowy
17.03: Xbum - prolaktyna, TSH
21.03: xbum - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub

Dziewczyny, coś dopisać?

reklama
MARZEC:
15.03: Azylek - wizyta u ginekologa
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
15.03: Xbum - prolaktyna, TSH
16.03: Anula - wizyta u ginekologa
16.03: Tęczowa - test ciążowy
21.03: xbum - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub

Dziewczyny, coś dopisać?

Haha mi musisz znowu zmienić termin badań na 17-go , ponieważ 15-go będę miała jeszcze końcówkę @ :D a chyba lepiej iść na czysto :)

xbum: to wszystko zależy od konkretnego przypadku, od hormonów i tak dalej. Podejrzewam, że organizm może się jakoś dostroić do danego dawkowania. A to nie, że owu nie ma, tylko, że może blokować jak się za wcześnie weźmie. Ale to też od dawki zależy, od reakcji, bo jak we wszystkim może, ale nie musi :D Mi np. jak dupka brałam od 16dc to owu przesuwało na 20-21 dc, a jak biorę po owu, to mam owulację 18 dc. Niby nie dużo różnicy, ale trochę inaczej.

julia: jak córcia? Lepiej trochę?

Jugo no obejrzymy jak too będzie u mnie :)
Mamm nadzieje , ze gin wie co robi bo ja to pipa panikara , po ciąży jakoś się takaa zrobiłam :p

xbum: może po prostu zalecił tak właśnie na szybsze unormowanie wszystkiego po ciąży? Pipa panikara :D Podoba mi się określenie, hahaha!

Spokojnej nocy laski :)
Do jutra!

Jugo on wie , że się stalramy o dziecko , więc teraz mi to dopiero zalecił .. alee bede teraz o wszystko pytać i się dowiadywać co i jak a jak będzie trzeba to nawet zapisywać zeby za 2 dni nie zapomnieć :p
Aaaa no jestem taka , ale co zrobić :D

Dobranoc ;* ja w wyroo też idę ale spać raczej mi się nie uda ... :)

Hejo

Jugoslawa tak z mloda lepiej choc wczoraj cale popoludnie goraczkowala:/ spala co chwile a ja wykorzytalam ten fakt i polozylam sie z nia;)

Ja z pracy nadaje, jeszcze 4 rszy wstane na 4 rano i mam wolny wekeend:)

reklama
Dzień dobry dziewczyny,

julia: niech zdrowieje. I dobrze, że drzemałaś :D Szybko zleci do weekendu. Udanego dnia :)

xbum: a pewnie. Trzeba pytać :) Ja tez mam, że przed wizytą mam kilka pytań zawsze i jak sobie nie zapisze to nie zadam, bo zawsze coś wyjdzie innego :D

nessi: włosy umyte i wysuszone? :D Udanego dnia, niech cię tam nie męczą zbyt mocno.

U mnie @ już mniej dokuczliwa, więc się cieszę. Jeszcze kilka dni i zaczynam clo. Zamierzam kupić dzisiaj olej z wiesiołka, bo kończy mi się mój wiesiek w ziarnach. A odmiana się przyda.

Udanego dnia laski.

Do góry