reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Lusia kochana musimy się trzymać dzielna kobieto. Kto jak nie my?!
Azylek to ja już się zbieram do kupy, spinam poslady i koniec załamki. A tak serio to przez cały cykl się trzymam a parę dni przed okresem łapie takiego doła że tylko bym płakała. Duże nadzieje pokladam w wizycie u ginekologa. Kurde wolę z tego jednego jajnika wycisnąć ile się da, niż czekać aż i tego stracę przez endometrioze. Mam nadzieję że babka mnie nie oleje i ustawi konkretne leczenie.
Karola ja niestety nie pomogę ale bardzo często słyszę że w ciąży boki brzuch jak na okres przez zmiany w macicy i to że ona się rozpulchnia.
Kurde laski ten cykl to ostatnia szansa żeby zostać mamuśka jeszcze w tym roku!!!! No jak mamusie kocham trzeba sibie i meza brać w obroty!
Jula moim zdaniem prezent super bo przydatny a ja takie lubię. Dla mnie bez sensu jest kupowanie łańcuszków i innych tego typów rzeczy. Albo kasa albo coś przydatnego.

reklama
Tynka dokładnie mamy ostatni dzwonek , żeby w tym roku zostać mamuska , ciekawe jak to będzie :D
Ja już testy mam naszykowane , temperaturke bede mierzyć i obejrzymy :p

Mi sie strasznie te kocyki podobaja ceny sa powyzej 100zl wiec...;)

Tynka kochana ja czekam na dobre wiesci od twojego lekarza z dobrym planem!

Dzięki dziewczyny.. Zostało mi tylko rozwiesic pranie i do wieczora leżę dupka do góry :p A rano ostatniego tescika strzele :-) Liczyłam termin porodu ale każdy kalkulator na necie pokazuje co innego. W każdym razie wypadło na drugą połowę listopada. Mój mówi ze musi być Skorpion. Ja nie wiem czy to dobry pomysł bo M to też skorpion czasem różnie to bywa z tym uparciuchem.

A Wy laseczki musicie się zmieścić w tym roku. Nie ma bata :p

karola dotrze jak fasolka obejrzysz na usg i piękne serducho :)
W ogóle masz już wizyte umowiona do gin ?

Jeszcze nie. W poniedzialek zadzwonię. Pewnie środa albo piątek. Ja dopiero w pon mam termin @.. A tu już takie rzeczy się dzieją. Możliwe ze ten cykl miał być krótszy bo ovu była wcześniej.. Ja sobie zawsze liczę 27 dni A dziś mam dopiero 26.

reklama
Do góry