reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Nessi no wiesz z mojego przykładu ja do 12 tyg nic nie miałam żadnych i nie dość że,teściowa ciągle tylko wypytywala o te objawy , ze jakies mdłości ze to tamto a
ja kompletnie nic i wchodzilam na te forum by się oderwać , odstresowac , dziewczyny miały mieć na celu zrozumieć , wspierać ze wszystko ok to tez mnie dobijaly , ze to jednak powinno byc tak ze cos jest nie tak ..
Ja to z tego wszystkiego prywatnie do gin co dwa tygodnie jezdzilam bo taka zeschozowana byłam ... ale jak ja objawow po 12 tyg dostalam to one myślały czemu one nie mają :D

Wiec trzeba myslec ze jest wszytko dobrze a nie się dobijac nie potrzebnie :)
Nees ilee razy bralas wieska ?

reklama
Ness o cycki musze je zapytać :)

a daj spokój ..... luzik :) ....zrelaxuj się bo nie warto

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nessi no wiesz z mojego przykładu ja do 12 tyg nic nie miałam żadnych i nie dość że,teściowa ciągle tylko wypytywala o te objawy , ze jakies mdłości ze to tamto a
ja kompletnie nic i wchodzilam na te forum by się oderwać , odstresowac , dziewczyny miały mieć na celu zrozumieć , wspierać ze wszystko ok to tez mnie dobijaly , ze to jednak powinno byc tak ze cos jest nie tak ..
Ja to z tego wszystkiego prywatnie do gin co dwa tygodnie jezdzilam bo taka zeschozowana byłam ... ale jak ja objawow po 12 tyg dostalam to one myślały czemu one nie mają :D

Wiec trzeba myslec ze jest wszytko dobrze a nie się dobijac nie potrzebnie :)
Nees ilee razy bralas wieska ?

Jeden cykl :D 3 x 2 własnie

Ness o cycki musze je zapytać :)

a daj spokój ..... luzik :) ....zrelaxuj się bo nie warto

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula :D:D Ty cyckowy perwersie Nasz :D

Bum, mówisz, że strasznie leci ... ja po każdym cyklu intensywnych starań miałam własnie bardzo obfity okres ... myślicie, że starania mają wpływ na jego intensywność ?

julia no moim pisze jedna kapsulka raz - dwa razy na dobe :eek:

Nessi akurat w tym co zaszlas? :D
A jak go bralas ile razy dziennie?

Kurczę go też go tak brać , choć pisze inaczej .... :dry:
Wiesiek daje czadu , ciekawe czy na mnie zadziała :rolleyes:

Nessi eee tam :D od jutra ma na drugą zmiane więc luzik będzie ;)
Idę obiad robić , później ma szwagier przyjść z narzeczoną :D , więc ciacho kupiłam i Dzień zleci :)

reklama
pieczarki gotowe, fryty w piekarniku, kotlety w panierce :laugh2:
co do obajwow to je mialam kilka dni po zagniezdzaniu i kazdy gadal, ze wymslam se mdlosci, ale jak mnie zobaczyli, ze wygladam jak trup przez te mdlosci to dawali spokoj...kazdy organzim inny, owu wtedy byla a 11 dc, w 15 dc implantacja czyli to byl poniedzialek, w piatek zaczelo mi smierdziec mieso, a potem szlo jak z gorki..mdlosci, sennosc, bol brodawek, zyly na calym ciele, dziwny sluz..ja to dopiero bylam dziwnym przypadkiem hihihi

Do góry