reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Nessi lecę już! :-) uwielbiam naleśniki a kompletnie nie potrafię ich robić. Wychodzi mi guma i strasznie blade...już wszystkiego próbowałam i wody gazowanej i proszku do pieczenia i jest zawsze to samo niestety

ja robię tylko na mleku , nie dodaję wody i się łądnie opalają :) można też dodać troszkę cukru waniliowego :) A w ogóle to dobra jest stara patelnia :D wszystko spali :D
A co do gumy, to jak je już zrobisz, nakryj je z góry talerzem i one namiękną :)

Ostatnia edycja:
Nessi to ja tak spróbuję zrobić ale wątpię żeby te moje kapcie naleśnikowe namiekly ha ha. No i nie mam żadnej starej patelni niestety a na tych teflonach to się wcale te naleśniki nie chcą zrumienic.

Hej kobietki

Tynka a moze za duzo maki sypiesz?;) mi super wychodza;) chociaz cos hihi.
Kochana przykro mi ze ciagle sie nie udaje....ale masz racje potrzebny tu nowy lekarz nowe spojrzenie....
Widzisz ja juz id ponad 3 lat probuje urodzic i niestety nieudaje sie...;/ ciaze trace:(
Mam nadzieje ze w koncu znajdziecie przyczyny !

Moniusia slonce bardzo trudne decyzje Was czekaja...jestesmy z toba kochana.

Nessi piekna beta

Xbum co do wizyty jak wczoraj masz 1dc to niewiem czy bedzie juz widac jakis pecherzyk poniewaz bedziesz miala z 9dc no chyba ze masz szybko owulacje;) ja ide tez 9dc do gina i na vank niebedzie nic widac:/
Przez usg bedzie mogl zobaczyc czy bedzie owu i z jakiego jajnika ale niepotrafie Tobie powiedziec czy teraz juz cos zobaczy....

Ja dzis w koncu wolne;)
Jutro do pracy wstaje o 4 rano 6 dni ehhh...dam jakos rade

Jugoslawa kochana a powiedz mi gin Tobie zalecil te dawke 1,5tab Clo? Bo na mnie jedna kiepsko dziala:/ co prawda teraz sobie wzielam ale nie licze na szal;)

Hello w sobotni poranek,

nessi: ależ skąd! Ja tylko chciałabm zadbać o kubki smakowe ciężarnej kobiety :D:D:D Ojej takie licytacje na objawy to mogą do zawału doprowadzić :D

xbum: uuu te @ spóźnialskie to zwykle tak męczą :/ Mam nadzieję, że dzisiaj będzie już mniej bolało. A u gina tego 21 co będziesz to powinno być już coś widać, bo to chyba jakoś 11 czy 12 dzień będzie.

karola: bo to na usg trzeba serduszko usłyszeć, machania rączkami i nóżkami :D

anula: dobra drzemka nie jest zła :D Tak sie odpoczywa na urlopie, a co :D

azylek: zatstrzyki lepiej działają na owulację, a lutkę to czasem można brać i brać i nie będzie efektów. Wszystko zalezy od przypadku :/ Ale zawsze łatwiej zacząć od czegoś lekkiego i potem się przerzucić. To tez zalezy jak twoja owu wygląda, bo jak kiepsko to sama lutka może nie pomóc. Tak czy inaczej warto sie dopytać o wszystko :) Akurat u gina będziesz w dobrym momencie na podejrzenie jajek :)

tynka: po pierwsze sikacze są beznadziejne w wykrywaniu wczesnej ciązy, a ty masz jeszcze kilka dni do @. Po drugie cyc do przodu, głowa do góry :) Ja też sobie obiecuję co miesiąc, że w nastepnym nie bedzie mi odpierdzielać, ale zwykle nie wychodzi :| Dobrze, że się diagnozujecie, badania nasienia to ważne, bo mogą wiele zmienić. Eh a takich co nie potrafią docenić cudu jakim jest zostanie matką nawet nie będę komentować :(

julia: tak gin mi zalecił. Wcześniej miałam testowaną 1 tabletkę i był pęcherzyk, ale tylko jeden i dosyć późno pękał. Teraz liczymy na to, że będą dwa i wcześniejsza owulacja będzie. No ale to się zobaczy :) Korzystaj z wolnego zatem. Niby jeden dzień, ale można się trochę zregenerować :)

Zmykam na objazd sklepów, ryneczków i innych :D
Do później :)

Dzień dobry ....

Ogarnelam się i poszłam spać dalej ....wstałam o 9 ....masakra ....

Ness podkusilas naleśnikiami,moje dziecko uwielbia ..... zrobię na śniadanie i ja ....

Tynka Hey nie trać wiary .... porostu musimy czekać .... najgorzej ze człowiek w swojej codzienności w 99% myśli o ciąży .... nie da od tak zająć się czymś innym ... mam nadzieje ze ta ginekolog cie uspokoi,da nadzieje i co najważniejsze pomoże .....

Karola teścik był ?

Jugo oj melodie na sen miałam niezla .... udanych zakupów ....

Julia jak tam ?

Bum spisz ?jak samopoczucie ?

Kruczyca,Azylek i pozostałe meldowac się ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Jugo niestety u mnie ciąży na pewno brak bo już mnie solidnie brzuch boli zupełnie jak przed okresem więc test nie kłamie:-( jestem ciekawa czy gdybym też dostała clo to mogłabym wyhodować chociaż dwie komórki z jednego jajnika, skoro drugiego nie widać wcale.

Tynka u mnie clo z połączeniu z wiesiolkiem działa ....popytaj ta ginke czy przepisze no i akurat byś zaczęła zaraz brac

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry