reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Lux termin cie nie obowiązuje :) mowie ci .... nie przyjdzie ..... wyspana ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
heheh no mam cicha nadzieje, ze nie przyjdzie, obudzilam sie o piatej, no masakra i mowie no wyspalam sie...udalo mi sie usnac, pewien pan mnie wybudzil i zgwalcil, potem znow usnelam..i tak spalam do 8-40, chlopina spi, ja juz po sniadanku i umyje wlosy i jedziemy do miasta a potem obiadek, dzis kotlety, frytki i surowka :-) :)

Anula ja biorę wiesiołka na śluz i nic nie działa. Jeśli chodzi o clo to jak byłam u niej w styczniu mówiła że taki będzie plan działania a co powie we wtorek to zobaczymy. Niczego innego nie chce jak od razu strzelić bliźniaki i więcej przez te okropne starania nie przechodzić ech...skończyłby się seks z przymusu bo dni płodne a zaczął dla przyjemności. I się niby staramy myśleć inaczej, zajmować głowę czym innym, nie robić nadziei ale i tak boli i nie wychodzi.

Tynka moze Clo na Ciebie zadziala;) jak nie to jeszcze sa zastrzyki na wywolanie owu...
Ja tez mam problem z jednym jajnikiem...byl czas ze co drugi cykl bo do niczego:/

Tynka ciśnij o clo .... na mnie działa na maxa .... teraz brałam tylko po 0,5 tabletki i tak miałam mexyk w jajach ....

kuzde mam pryszcze jak nastolatka .... syf na syfie ....gęba się świeci jak psu ..... armagedon normalnie . grrr

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Młodemu wypadła lewa górna jedyna na nalesniku, ryku tyle że i mi się udzieliło:D
Ojej ... ten srel mój na szczęście się już uspokoił ... wczoraj słyszał, jak płaczę w łazience sama do siebie na widok swojej cery i włosów .. i powiedziałam :''jak ja do ludzi wyjdę?'' Na co on mi to samo dzisiaj po stracie zęba powiedział ehh...

Hej :)

Ja rano z psem byłam naa kontroli , 2 godziny w kolejce myslalam ze jajo zniose ...
Odebralam tego wiesiolka , w aptece powiedziała , że brać go 3x1 co myślicie ?

anula samopoczucie ok jest , ale leci ze mnie jak z kranu , musiałam sobie tampony super kupić :D

Jugo tak to będzie 11dc u gin na wizycie ;)
To się zapytam o te pęcherzyki o :)

Nessi ja chcę nalesnika z czym masz ? :)

Tynka a to sikacz , więc może nie wszystko stracone ;)

Ehhh nie wiem co miałam jeszcze pisać...

Miłej soboty :)

Bum mam ... wpadaj :)
Listopadówki mnie tak wkurzyły że krew mi się bulgocze .. myślałam, że tam będzie w końcu ta oaza spokoju, ale jak panikują bo objawy sie pojawiają a raz znikają to ja kuźwa powinnam już w psychiatryku wylądować bo nie mam żadnych w dodatku dziwnie plamię i 4 lata starałam się o ten cud. Trafia mnie normalnie coś jak się ludzie doszukują na siłę u siebie wszystkiego ...
matko ...

Nessi tak to jest , też jak byłam na wrześniowych to tam panika była czemu ta się dobrze czuje tej nic ... wiadomo kazdy organizm jest inny i każdy inaczej przechodzi ciążę ... ale co to się działo jak dzieciaczki się rodziły ... matko ta za mało wazy ta za duzo a czemu moje tyle czemu to tyle .. pozniej z wprowadzaniem jedzonka to za szybko to za powoli...
Ja karmiłam może z tydzień tylko piersią bo mała wiedziałam ze po moim mleku ma kolki to mi niektore zazucaly , ze to na pewno nie ta przyczyna , mleko matki najlepsze ze mam karmic itp ...
Dlatego teraz jak bede w ciazy z tad się bie russzam :D

reklama
Rozumiem Cię dokładnie bo ja to samo miałam na grudniówkach w 2009 roku/ jota w jotę, a to za szybko się sadza dziecko, za lekko ubrane ... bo mało mówi, lub nie mówi ... dlatego dla dobra siebie i kropka wolę się wycofać i nie dać się wciągnąć w schizy.
Na zdrowy rozsądek ...babki piszą że się martwią brakiem objawów a jedna pisze że jak nie miała to poroniła to kuźwa kto je teraz pocieszy ?
a i potem pisze ze dobrze miec objawy

Do góry