reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

NeSSi oj tam , oj tam ;* jak chcesz załatwię brzoskwinki i o tych błedach labolatoryjnych zapomnijmy no masz czasem tak ręka szybsza od głowy hahah :D

Jugo mogę ci podać mój ostatni murzynkowy przepis :) a ogórki w musztardowej też uwielbiam ;)

Nic no trzeba lecieć , ogarnąć trochę :)

reklama
dobrej nocy ....

p.s myslicie ze jak będę brała luteine a mam podjezykowa i jednocześnie będę ciumkala cukiereczka dla zabicia smaku zadziała ? haha szukam ratunku :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula hahhaha kurczę wątpię ;)
Ja po lutce się napije i ten smak tak czy siak dalej się trzyma długo....

dobrej nocy ....

p.s myslicie ze jak będę brała luteine a mam podjezykowa i jednocześnie będę ciumkala cukiereczka dla zabicia smaku zadziała ? haha szukam ratunku :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Można, można ... czytałam właśnie kiedyś, że tak cwane dziołchy brały co by smaka tej lutki zniwelować :D
Cukierek nie zaszkodzi ... ślina nie szkodzi a pełno w niej bakteriozy to co tam taki cukieras :D

Ja czysta i pachnąca kieruję się w stronę słońca :D znaczy łóża ... nawet włosów nie susze, padam z nóg.
Swoją drogą muszę teraz codziennie myć głowę ... strasznie mi się przetłuszczają ..myślę co by nie ściąć bo oszaleć można ... ja mam włosy prawie do pasa o_O

reklama
anula kurczę ja bym nie umiała tam pod jezorem trzymać tabsa a tu cycac cuksa :D
Nessi haha :D nie dzięki , choć mam bo musiałam mojego psa odkuwetowac :D

Do góry