reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Nessi aparatko ha ha idź idź w stronę słońca :) co ty takie długie masz ? eee musisz nam się pokazać no nie ma opcji :) ....
chilli odpada mój jezor wokół ostrego nie ogarnia,jem jałowe haha .....
no spozylam z cukierkiem hehe o to z hallsem :)

spadam kobietki bo padam a zaraz budzik będzie dzwonił ....

Bum dałabys rade -jak ja dałam to ty tez :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Hejo

Ja w koncu w domu, juz po kapieli i zaraz ide nyny

Jugoslawa no mam nadzieje ze uda Sie wiekszosci Wam w tym cyklu
Mam do Ciebie pytanie, troszke sie denerwuje poniewaz wczoraj mialam bardzo skape plamienie na brazowo, a dzis sadzilam ze @ sie rozszaleje a tu tylko z rana troszke na czerwono...reszta bordowo przy podcieraniu;(
Co to oznacza? Bo czytalam kiedys ze jak sa zbyt skape okresy to niejest dobrze...

Do jutra kochane:*

Wszystkiego najlepszego kobitki :D

Ja już kończę kawę, zaraz młodego ściągam z łóżka i fruuu do pracy ..
Włosy mam długie ale strasznie cienkie ...łamią się, rozdwajają ... chyba nie mi takie są pisane .. ale odkąd na ślub zapuszczałam tak teraz hoduję :) Fota na otwartym ?:D nie sądzę, aż taka odważna nie jestem :D

Hej KOBIETKI,
najlepszego :)

anula: niezły pomysł z lutką i cukierkiem :D

nessi: do pasa? Wow! Super :) Wiadomo, wiecej pracy trzeba włożyć w pielęgnację, ale i tak zawsze podziwiam :) Udanego dnia :)

julia: a może to dopiero początek @? Może jeszcze się rozkręci. Są dziewczyny, które mają bardziej plamienia niż krwawienia jako @. Być może jakieś zawirowania hormonalnie cię dopadły. A suplementujesz sie czymś? Czasem i to pokręci cykl. Zresztą, czasem te mega długie cykle potrafią być dziwne. Na szczęście niedługo masz wizytę to może lekarz jak cię zbada to będzie wiedział więcej :)

Mnie coś podbrzusze pobolewa, tak lekko jak na @. Pójdę dzisiaj sobie prg oznaczyć, bo to akurat 9dpo, więc powinno być dobrze do oznaczenia. Zobaczę ile wyjdzie, jak w miarę ok to na betę pójdę dopiero po terminie @ czyli na początku przyszłego tygodnia. Chociaż szczerze wątpię, żebym do tego doczekała, bo podbrzusze to idealnie jak na @ :/ I tempka spadła...nic z tego nie wyjdzie ;)

Udanego dnia dziewczyny! :)

No kobietki ... święto to my mamy codziennie ,ale dziś z fajerwerkami :) wszystkiego najlepszego ....

wstaje rano ,idę do kuchni zrobić kawę .... a na blacie juz czeka na mnie bukiet tulipanów :) miło miło .... zwłaszcza że zerwałam z mężem heh tak mnie wkurzył przed wczoraj zw mu powiedzialam ze go zostawiam .... no i kupa śmiechu z tego wczoraj była więc dziś pytałam czy znowu chce być moim chłopakiem :)

Ja juz w robocie ....

Jugo nie łam się .... co za wymysły ze nic z tego ?! Ja ci tu zaraz dam ....

Jula i co nie rozkręcilo się ?

Ness nie ma opcji ...czekam na zdjęcie ! ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Wszystkiego Najleoszego w Dniu
naszego Święta ;* !

Nessi dawaj fote a co tam :D

anula ooo tulipanki , bardzo miło chłop się postarał ;)

U mnie dziś odwiedziny teścia i teściowej buuuu ...

MARZEC:
8.03: Azylek - wizyta u ginekologa
8.03: Luska - krzywa cukrowa

9.03: Nessi - wizyta u ginekologa
13.03: Karola - test ciążowy
15.03: Anula - test ciążowy
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
15.03: Xbum - beta hcg, prolaktyna, TSH
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
16.03: Tęczowa - test ciążowy
18.03: Luska - wizyta u ginekologa
21.03: xbum - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub

reklama
luska: trzymaj się i nie daj glukozie wygrać :D

anula: a no takie mnie smętne myślenie dzisiaj dopadło :| Miła niespodzianka ;) Czyli masz chłopaka :D Nieźle :D

xbum: no jeśli to nie ciąża to nie wiem co to, że tyle czasu po lutce brak @ ;) Ale masz dzisiaj gości, hehehe :)

azylek: powodzenia na wizycie! :)

Do góry