reklama
karola1507
Podążając za marzeniami:)
A ja wpieprzam popcorn :-)
Jugosława
Fanka BB :)
karola: mamy sezon na urojone ciąże Może nas życie zaskoczy i urojone nie będą takie urojone A co do bety to ja muszę zrobić przed odstawieniem dupka, bo mam kłopot z niskim prg. To bardziej dla progesteronu, bo ja nie wierzę, że coś wyjdzie Oczywiście bardzo bym chciała, ale jakoś ciężko mi dopuścić inną myśl niż negatyw
nessi: w krawienie z nosa akurat uwierzę bez nacisku Dobrze, że tylko na początku tak miałaś, bo to potrafi trwać przed większą część ciąży :/ Dobrze, że pęcherz sie udało zaleczyć. A jak w szkole? Jak dzieciaki i twoje testy? Do przodu ze wszystkim?
xbum: co do bety, to w zasadzie nic nie tracisz, no za wyjątkiem kasy i stresu Niestety to też tak może być, że może nic nie wyjść, bo nie wiadomo kiedy była owu. I tylko sie jeszcze bardziej zestresujesz Musisz przemyśleć :/ Okienka...dzieciństwo
lux: oooo wymiatasz z barszczem! Zjadłabym! Jutrzejszy też brzmi pysznie! Aż się oblizałam
kruczyca: piękne chwile przed tobą Degustacja ciasta? Ooo piszę się na to Zdrówka dla pieska!
luska: będę trzymać kciuki, żeby glukoza szybko weszła No i dobrze, będziesz miała to już za sobą.
nessi: w krawienie z nosa akurat uwierzę bez nacisku Dobrze, że tylko na początku tak miałaś, bo to potrafi trwać przed większą część ciąży :/ Dobrze, że pęcherz sie udało zaleczyć. A jak w szkole? Jak dzieciaki i twoje testy? Do przodu ze wszystkim?
xbum: co do bety, to w zasadzie nic nie tracisz, no za wyjątkiem kasy i stresu Niestety to też tak może być, że może nic nie wyjść, bo nie wiadomo kiedy była owu. I tylko sie jeszcze bardziej zestresujesz Musisz przemyśleć :/ Okienka...dzieciństwo
lux: oooo wymiatasz z barszczem! Zjadłabym! Jutrzejszy też brzmi pysznie! Aż się oblizałam
kruczyca: piękne chwile przed tobą Degustacja ciasta? Ooo piszę się na to Zdrówka dla pieska!
luska: będę trzymać kciuki, żeby glukoza szybko weszła No i dobrze, będziesz miała to już za sobą.
Jugo masz tabelkę do zaktualizowania
No wzasadzie nic , no do piątku jeszcze przemyślę i obejrzymy
choć jakoś do mnie nie dociera , że mogło się udać prędzej coś jest nie tak
Okienka są pyszne z odrobiną soli a mój P je uwielbia , lepsze od chipsów
No wzasadzie nic , no do piątku jeszcze przemyślę i obejrzymy
choć jakoś do mnie nie dociera , że mogło się udać prędzej coś jest nie tak
Okienka są pyszne z odrobiną soli a mój P je uwielbia , lepsze od chipsów
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama