reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Kruczyca właśnie znalazłam :p dziękuję ;*

Nessi a kiedy miałaś ostatnią @ ? :)

30 stycznia :)

Dzięki kochane uspokoiłyście mnie :)

A ja jade na glukoze jutro raz kozie smierc trudno bede umierac najwyzej
oh też nie przepadałam z tym :/ ale jak trzeba to trzeba ..

A ja wpieprzam popcorn :-)
Podziel się :D z głodomorrą :D
Jugosława - dziękuję, że pytasz słoneczko ... w szkole powoli zaczynam się zabierać za diagnozy, musze teraz gdzies wcisnąć dziecko z zespołem touretta , dziewczynka nie lubi przebywać z dziećmi, ma indywidualny tok nauczania poza kl. szkolną. Na przerwach ucieka do pokoju nauczycielskiego ... będzie wesoło - bywa agresywna.

Jugo masz tabelkę do zaktualizowania :p
No wzasadzie nic , no do piątku jeszcze przemyślę i obejrzymy :)
choć jakoś do mnie nie dociera , że mogło się udać prędzej coś jest nie tak :)
Okienka są pyszne z odrobiną soli a mój P je uwielbia , lepsze od chipsów :D

Już mnie do tabeli wpisała a nawet u gina jeszcze nie byłam :D

reklama
NeSSi no kuźde przecież już tam zostajesz , nie wiesz o tym :p :D ?

Jugo my mamy jeden sklep w którym to jest a dokładnie " przysmak Świętokrzyski " , mój P nigdy nie wiedział o co mi chodzi jak mówiłam mu , że trzeba kupić okienka :D ale całe szczęście się nauczył :D

NeSSi no kuźde przecież już tam zostajesz , nie wiesz o tym :p :D ?

Jugo my mamy jeden sklep w którym to jest a dokładnie " przysmak Świętokrzyski " , mój P nigdy nie wiedział o co mi chodzi jak mówiłam mu , że trzeba kupić okienka :D ale całe szczęście się nauczył :D

No skąd mam wiedzieć ? Objawów nie mam, a my z K nadal nie dajemy wiary :D Ja ciągle myślę, że bete to mi kogoś innego dali :D

NeSSi , na bank jest wszystko w porządeczku ;*
a tak swoją drogą to ciekawe ile jest takich pomyłek w labolatoriach kuźde dużo musi być ehh ..
a ogórki mam kiszone , konserwowe , w zalewie musztardowej :D
Brzoskwiń nie mam bo nie lubię :p

Bum - do zawału mnie doprowadzisz ... najpierw piszesz, że na bank jest ok, po czym zasadzasz mi w głowie ziarno niepewności w postaci błędu testu ... po czym z nowu kusisz ogórkami w różnorakiej postaci i dobijasz brakiem brzoskwiń :D

Jesteś wielką zagadką! :D

nessi: o kurczę :( To wymaga ogromu pracy, żeby stworzyć wszystkim w miarę sprzyjające warunki. Jednak dzieci sa różne, mają różne charaktery i ciężko pewnie wszystko tak ustawić. Najważniejsze, że do przodu idziesz. A co do braku objawów to mam nadzieje, że cię nagle nie zaatakują po wyjściu od gina, bo czasem taka złośliwość losu się robi :D Wcale się nie dziwię, że cięzko uwierzyć w to wszytsko :) Dlatego życie jest takie fajne, bo nie da się wszytskiego przewidzieć i zaplanować. A jeśli sa to dobre niespodzianki to już w ogóle pięknie ;)

xbum: tak, przysmak świętokrzystki! :D Mój też nie wiedział i też musiał nauki pobrać od żony :D Na szczęście też przyswoił :D Kusisz murzynkiem, kusisz :D Ja też jakieś ciacho zrobię, ale nie wiem jeszcze jakie :D Może też murzynka :p Uwielbiam ogórasy w zalewie musztardowej ;)

Wykąpałam się i zbieram powoli do wyrka. Jakiś serial może obejrzę.
Dobranoc dziewczyny!

reklama
Do góry