reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Kruczyca - stresujesz się kochana ? :D U mnie od ślubu prawie 10 lat strzeli .. i jak pomyślę o tym wszystkim to jeszcze do dzisiaj mi łapy latają :D

U mnie dużo roboty chwilowo jeszcze pies się pochorowal i Nie planowane wydatki nas zaskoczyły. W środę na koloryzacje idę, za tydzień miara i spotkanie z florystki, ale tym tygodniu degustuje ciasta ;) głowa boli mnie dziś masakrycznie. No zaczyna się coś dziać

Ja się ze swoim kalendarzem nie rozstaje także mam wszystko pod kontrolą ;) poza tym jestem w swoim zywiole, lubię jak się dużo dzieje i mam dużo do załatwiania w krótkim czasie. Wcześniejsze załatwiania mnie wkurzyl bo trzeba było coś zrobić, zamówić, załatwić a na efekty trzeba było czekać ;)

Bum 14 lat ma więc i ma prawo już coś szwankowac :) głównie to problemy z wątroba ale jesteśmy po morfologii, usg, bierzemy leki, od jutra specjalna karma i po świętach kontrola. Gdy z wątroba się uporamy czeka ją mały zabieg ale to już mało skomplikowane chociaż w takim wieku różne rzeczy mogą się stać. Póki co na założony kołnierz, chodzi w nim coraz ładniej ale zauważyła że może się nim rozbijac po wszystkim i chodzi jak taran ;)

reklama
Do góry