reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

anula a ty miałaś pozamaciczna jak to wyglądało jakk mogę wiedzieć ? Ta beta też ma jakiś wplyw na to ?

Lux co masz ???
Ja zupkę szpinakowa robie :)
test pozytywny ,bthcg rośnie ale wolno i nie prawidłowo .... objawy normalne ciążowe .... brak pęcherzyka w macicy .... a jak już był duży to pękł mi jajowod bo tam się zaczepil i to juz obawialo się u mnie bólem po prawej stronie i dretwieniem nogi

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Witajcie,

Melduje się z moimi urojonymi objawami ciązowymi. Standardzik: bolące cyce, uczucie gorąca jakby gorączka i normalnie mnie dzisiaj zemdliło. Myślałam, że pawia puszcze w pracy. No i słodycze mi kompletnie nie podchodzą.
Jedyny mój nie urojony objaw to bolące podbrzusze na przemian z jajnikami mówiący mi, że z tego dzieci nie będzie:/

Jugo, Anula, może lepiej poczekać z tą betką do przyszłego tygodnia?

Bum, kciuki, żeby to była wczesna ciąża :)

Moniusia, powodzenia na punkcji :)

A tak dla reszty to Dużo Buziaków :*****

Możecie się śmiać lub nie, ale jedynym objawem zagnieżdżenia u mnie było krwawienie z nosa :-) :) obliczyłam i tak mi wychodzi ... A u mnie takie krwotoki z nosa nie występują ... :D jeszcze się śmiałam do Luxi, że chyba nie w tym miejscu powinno być :D

Jugo no właśnie nie , a jajaniki mnie bolały pare dni po kalendarzykowej owu , śluzu plodnego nie miałam prawie wcale za to miałam bardzo dlugo taki biały ciągnący się może pare dni temu mi się skończył ..
Może sama sobie betke w piatek zrobie a te badania co gin mi dał w srode , jak myslisz ?
...
Nic no muszę czekać i tyle :)

anula yhym takie coś , dziękuję za odpowiedź kochana ;)

karola może to nie urojona ? :D

lux: taaak to najważniejsze, że owulacja była :D Co pysznego masz dzisiaj i jutro? :D

anula: no to jak nie to to może urojona wcale nie jest urojoną :D

xbum: we wczesnej ciąży można jedynie podejrzeć grubość i strukturę endometrium i nic więcej w zasadzie :/ Dopóki beta nie jest na tyle duża, żeby pęcherzyk zobaczyć. A czułaś owu? Może jakoś tak dojdziesz kiedy mogła być i jak wyjdzie, że możesz zrobić wcześniej betę to będzie git :) A jak nie to do następnego poniedziałku. A co do spóźniania @ to przez różne sprawy może się spóźniać, nie musi to być nic poważnego. Ponoć do ok 10 dni nawet to mieści się w normie, żeby się wahała długość. Hihihi dobre z tym młotkiem :p Może jej jeszcze wpadnie w oko ten prześliczny stoliczek ;)
dzis barszcz bialy i kielbaska biala i jajako plus chrzan a jutro gnocchi (kopytka) tylko bardziej wloskie i sos z pomidorow z puszki, cebuli ziol i czosnku miami

Bum być może faktycznie owu się przesunęła ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry