reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

lux: może się przesunęła przez stres i zapierdziel w pracy. Myślę, że to możliwe.

julia: dzięki kochana :) Fajnie się patrzy ta kolorowa sowa z twojego avatarka :D Hipnotyzuje trochę :D Spokojnego, miłego dnia w pracy.

anula: a miewasz ogólnie kłopoty z jelitami i żołądkiem? Bo jak często cię łapie to może jakieś wrzody?

xbum: oooo jakie wieści! No to zaciskamy mocno &&&&&&&&&&&&& za betkę za tydzień :D
Szkoda, że tak długo musisz czekać :/ Nawet jakbyś dostała "na wywołanie" dupka albo luteinę to w przypadku ciąży nic by to nie zmieniło. Progesteron podtrzymuje wtedy ciążę i nie dochodzi do @. A robił ci usg? Czy ja dobrze pamiętam, że ty lutkę brałaś od 10dc? Bo jeśli tak to duże prawdopodobieństwo, że ci się mogła owu przesunąć :)Podeślesz jeszcze raz aktualną tabelkę? Nie mogę zlokalizować przy naszej produkcji wiadomości :D

luska: glukoza faktycznie jest obrzydliwa do wypicia. Patent z cytryną jest dobry i jeszcze ponoć lepiej wchodzi jak jest lekko ciepła. A co do zmiany daty @ to xbum zmienia tabelkę ;)

reklama
MARZEC:
7.03: Moniusia - punkcja
8.03: Azylek - wizyta u ginekologa
9.03: Nessi - wizyta u ginekologa
10.03: Luska - krzywa cukrowa
13.03: Karola - test ciążowy
14.04: Xbum - beta hcg, prolaktyna, TSH
15.03: Anula - test ciążowy
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
16.03: Tęczowa - test ciążowy
18.03: Luska - wizyta u ginekologa
21.03: xbum - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub

lux: może się przesunęła przez stres i zapierdziel w pracy. Myślę, że to możliwe.

julia: dzięki kochana :) Fajnie się patrzy ta kolorowa sowa z twojego avatarka :D Hipnotyzuje trochę :D Spokojnego, miłego dnia w pracy.

anula: a miewasz ogólnie kłopoty z jelitami i żołądkiem? Bo jak często cię łapie to może jakieś wrzody?

xbum: oooo jakie wieści! No to zaciskamy mocno &&&&&&&&&&&&& za betkę za tydzień :D
Szkoda, że tak długo musisz czekać :/ Nawet jakbyś dostała "na wywołanie" dupka albo luteinę to w przypadku ciąży nic by to nie zmieniło. Progesteron podtrzymuje wtedy ciążę i nie dochodzi do @. A robił ci usg? Czy ja dobrze pamiętam, że ty lutkę brałaś od 10dc? Bo jeśli tak to duże prawdopodobieństwo, że ci się mogła owu przesunąć :)Podeślesz jeszcze raz aktualną tabelkę? Nie mogę zlokalizować przy naszej produkcji wiadomości :D

luska: glukoza faktycznie jest obrzydliwa do wypicia. Patent z cytryną jest dobry i jeszcze ponoć lepiej wchodzi jak jest lekko ciepła. A co do zmiany daty @ to xbum zmienia tabelkę ;)
wazne, ze byla w ogole, teraz musze czekac na efekty

Jugo haha nie miewam ...tyle dobrego ze nie mdli caly dzień a pół .... narazie jest ok :)

Bum zrób ta betę ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Jugo tak ja brałam od 10dc ...
Nie robił mi usg bo stwierdził , że to za wcześnie tylko badał mnie .
No długo muszę czekać długo teraz to dopiero w stresie bede co mi dolega :(

Dziewczyny zaraz zamienię wszystko w tabellce i wysle :)

Jugo tak ja brałam od 10dc ...
Nie robił mi usg bo stwierdził , że to za wcześnie tylko badał mnie .
No długo muszę czekać długo teraz to dopiero w stresie bede co mi dolega :(

Dziewczyny zaraz zamienię wszystko w tabellce i wysle :)
Ty sie nie denerwuj bo stres tez ma wplyw na opoznienia @

anula a ty miałaś pozamaciczna jak to wyglądało jakk mogę wiedzieć ? Ta beta też ma jakiś wplyw na to ?

Lux co masz ???
Ja zupkę szpinakowa robie :)

Moje dziecko dziś dostalo taki stoliczek i zainteresowanie 5 minut ...
Następnym razem kupie jej kilko gwozdzi i mlotek .

Załączniki

• IMG_20160307_152806-480x853.jpg
    IMG_20160307_152806-480x853.jpg
    87,4 KB · Wyświetleń: 49
reklama
lux: taaak to najważniejsze, że owulacja była :D Co pysznego masz dzisiaj i jutro? :D

anula: no to jak nie to to może urojona wcale nie jest urojoną :D

xbum: we wczesnej ciąży można jedynie podejrzeć grubość i strukturę endometrium i nic więcej w zasadzie :/ Dopóki beta nie jest na tyle duża, żeby pęcherzyk zobaczyć. A czułaś owu? Może jakoś tak dojdziesz kiedy mogła być i jak wyjdzie, że możesz zrobić wcześniej betę to będzie git :) A jak nie to do następnego poniedziałku. A co do spóźniania @ to przez różne sprawy może się spóźniać, nie musi to być nic poważnego. Ponoć do ok 10 dni nawet to mieści się w normie, żeby się wahała długość. Hihihi dobre z tym młotkiem :p Może jej jeszcze wpadnie w oko ten prześliczny stoliczek ;)

Do góry