reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Dzień dobry dziewczyny,

jak tam poniedziałek się u was zapowiada? U mnie piękne słońce za oknem i temperatura też niczego sobie. Mam nadzieje, że będzie tak wiosennie przez cały dzisiejszy dzień, a może tydzień? Niech wiosna przychodzi na stałe ;)

nessi: powodzenia z dziećmi :) Mam nadzieję, że jakoś ogarniesz to wszystko!

lux: mam nadzieję, że dzisiaj trochę lepiej się czujesz i jajniki przestały cię boleć?

moniusia: jak tam ci w tym Krakowie? Jakie wieści?

anula: spacerem z psiakiem zaliczony z rana? Jak tam "urojona"? ;)

azylek: hop hop jak tam?

luska: a jak u ciebie poniedziałek?

julia: udanego dnia :)

xbum: jak nocka? O której mała poszła spać? :D

karola: jak tam po winku? Dobrze się spało? ;)

Stwierdzam, że nie mam objawów świadczących o ewentualnej ciąży czy zagnieżdżaniu :D Cyce mnie nie bolą, lekko tylko sutki obolałe, brzuch coś tam pobolewa, ale nic więcej :D Oj coś czuje, że moja beta to znowu będzie <1,2 ;)

Udanego, pozytywnego dnia :)
bylam u lekarza po skierowanie do endo dostalam skierowanie na krzywa cukrzycowa jesli wyniki beda zle to do diabetologa mnie wysle narazie mam zrobic krzywa ale ja nie dam rady wypic glukozy zmuli mnie macie jakis pomyusl jak mam to wypic

luska możesz sobie trochę cytryny dac do niej , ale czy w smaku lepsze nie wiem ..
Ja w ciąży robilam to 4 razy i za kazdym zwróciłam.

tez myslalam o cytrynie bum a ty dalej okresu brak
jugus wpisz mi krzywa cukrowa na piatek wtedy pojade ja zrobic potem do urzedu skarbowego nie dam rady jutro a w czwartek mam onkologie i tsh wiec odpada uff ale zaphany mam ten tydzien boje sie tej krzywej cukrowej 3 razy igla masakra

ja juz kiedys pilam 50 w gimnazjum zygalam jak kot masakra jakas wiem ze smak glukozy mi nie odpowiada wiec zostaje cytryna

reklama
Do góry