reklama
wiemehh mamm dość.
bylam u lekarza po skierowanie do endo dostalam skierowanie na krzywa cukrzycowa jesli wyniki beda zle to do diabetologa mnie wysle narazie mam zrobic krzywa ale ja nie dam rady wypic glukozy zmuli mnie macie jakis pomyusl jak mam to wypicDzień dobry dziewczyny,
jak tam poniedziałek się u was zapowiada? U mnie piękne słońce za oknem i temperatura też niczego sobie. Mam nadzieje, że będzie tak wiosennie przez cały dzisiejszy dzień, a może tydzień? Niech wiosna przychodzi na stałe
nessi: powodzenia z dziećmi Mam nadzieję, że jakoś ogarniesz to wszystko!
lux: mam nadzieję, że dzisiaj trochę lepiej się czujesz i jajniki przestały cię boleć?
moniusia: jak tam ci w tym Krakowie? Jakie wieści?
anula: spacerem z psiakiem zaliczony z rana? Jak tam "urojona"?
azylek: hop hop jak tam?
luska: a jak u ciebie poniedziałek?
julia: udanego dnia
xbum: jak nocka? O której mała poszła spać?
karola: jak tam po winku? Dobrze się spało?
Stwierdzam, że nie mam objawów świadczących o ewentualnej ciąży czy zagnieżdżaniu Cyce mnie nie bolą, lekko tylko sutki obolałe, brzuch coś tam pobolewa, ale nic więcej Oj coś czuje, że moja beta to znowu będzie <1,2
Udanego, pozytywnego dnia
tez myslalam o cytrynie bum a ty dalej okresu brak
jugus wpisz mi krzywa cukrowa na piatek wtedy pojade ja zrobic potem do urzedu skarbowego nie dam rady jutro a w czwartek mam onkologie i tsh wiec odpada uff ale zaphany mam ten tydzien boje sie tej krzywej cukrowej 3 razy igla masakra
jugus wpisz mi krzywa cukrowa na piatek wtedy pojade ja zrobic potem do urzedu skarbowego nie dam rady jutro a w czwartek mam onkologie i tsh wiec odpada uff ale zaphany mam ten tydzien boje sie tej krzywej cukrowej 3 razy igla masakra
reklama
dasz rade, kto jak nie Tyja juz kiedys pilam 50 w gimnazjum zygalam jak kot masakra jakas wiem ze smak glukozy mi nie odpowiada wiec zostaje cytryna