reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Boooooooooooom! Pierwsza :D

Ale deszczowo za oknem, po co ja wczoraj chwaliłam, że piękny dzień był. Pogoda się widać zbuntowała i rogi pokazała :|

anula: trzymaj się, a francowata @ niedługo sobie pojedzie na co najmniej 40 tygodniowe wakacje :D

azylek: na mnie dostinex bardzo dobrze zadziałał i po 2 tygodniach mi prolaktyna pięknie spadła. Nie miałam co prawda podwyższonej tej podstawowej tylko tą po obciążeniu.

lux: jak tam samopoczucie?

A co do odczuwania owulacji to powiem tak: czasem czułam jajniki (tak mi się przynajmniej wydawało), a owulacji nie było. Czasem nie czułam nic, a była...Nie ma u mnie chyba żadnej prawidłowości. Zwykle właśnie jeden jajnik dominuje i ponoć najczęściej jest to prawy. Szczęściary z dziewczyn, które mają owulację raz z lewego a raz z prawego :)

U mnie ostania dawka CLO w tym cyklu. Ciekawe czy jajca ładnie urosną...znaczy jedno, bo jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby było więcej...

Udanego dnia :)

Hej ;)

Jogu a co ty taki ranny ptaszek , praca czy spać nie umiesz ? :p

Nessi kawkę mi możesz zapodac ;)

Dziś pięknie pospalismy dlugo , aaz mi sie nic nie chce a trza sie ubrac i isc z pieslem ehh a tak bym pod kolderka jeszcze polezala :D

xbum: ja ogólnie z tych porannych. Lubię sobie czasem dłużej poleżeć, ale zwykle wstaję rano. Najwyżej dosypiam jakoś później, o ile mam możliwość :D

nessi: pewnie już po kawce jesteś? :) Udanego dnia :)

reklama
hej mam zamieszanie w pracy ehh co chwile telefony, klienci pani a to potrzebuje pani a tamto ehh, siku od godziny ide robic i zaraz pojde przysiegam hahah

Do góry