reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Kurczę no właśnie nie wiem co na obiad , otworzyłam lodówkę i jednak zrobię fileta w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówka ooo i tyle :)

Ja musialam zarelko zwierzyncowi mojemu zrobic I teraz sobie ogladam sobie internety :D

Ja dzis łosoś na obiad [emoji4] Cos mi sie wydaje, ze ten cykl bedzie bezowulacyjny. Nic kompletnie nie czuje jajników, sluz dzis znowu taki lepki galaretowaty, troche sie rozciągał. Widze go tylko rano przy załatwianiu sie w łazience, tak to sucho..
Kruczyca a Twoj sluz jak tam? Dostrzegasz go czesto w ciagu dnia?
Dziwne, bo tyle wapomagaczy biore i dupaaa, na nic sie nie zapowiada.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Azylek czuje zazwyczaj z samego rana aż po nogach czasem leci.. Tak w ciągu dnia to rzadko tyle co przy toalecie, wieczorem też troche bardziej. Czuję różnice w ciągu cyklu. Ale tak o to też jakoś tak bez rewelacji :)

Raz tylko w zyciu miałam taki sluz i to wtedy co zaszłam w ciąże, przejrzysty, z nitkami krwi nawet. Teraz kompletnie nie mam czegoś takiego, mimo wiesiolkow srołków i całej reszty [emoji17]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Wiesz po ciąży wszystko się może pozmieniac. U mnie po poronieniu też wszystko szaleje. Nie ma co porównywać bo ciąża to wielka burza wszystkiego i teraz możesz poprostu tak mieć i już. Po drugiej ciąży też wszystko się może pozmieniać ;) a miałaś badania na wrogość śluzu?

reklama
azylku ale ja tez nie mam takiego sluzu :(
Kaazdego dnia widze cos innego to jest dopiero chore ...
Dzziss mam jakis pakowaty bialy ani ciaynacy ,ani wodnisty I jajnik mnie kluje I o co chodzi :/

Do góry