wariatko Ty ♥lux: granie wciąga, a ja muszę trochę popracować Więc uciekam na trochę.
kruczyca: ja rybkę jutro zrobię, też pieczoną. Dzisiaj bombarduję świat fasolą A o detoksie też ostatnio myślę i chyba sobie coś zafunduję. Tylko przemyślę sprawę od kiedy i jaki.
reklama
Kurczę no właśnie nie wiem co na obiad , otworzyłam lodówkę i jednak zrobię fileta w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówka ooo i tyle
Ja musialam zarelko zwierzyncowi mojemu zrobic I teraz sobie ogladam sobie internety
Ja musialam zarelko zwierzyncowi mojemu zrobic I teraz sobie ogladam sobie internety
azylek
Fanka BB :)
Ja dzis łosoś na obiad [emoji4] Cos mi sie wydaje, ze ten cykl bedzie bezowulacyjny. Nic kompletnie nie czuje jajników, sluz dzis znowu taki lepki galaretowaty, troche sie rozciągał. Widze go tylko rano przy załatwianiu sie w łazience, tak to sucho..
Kruczyca a Twoj sluz jak tam? Dostrzegasz go czesto w ciagu dnia?
Dziwne, bo tyle wapomagaczy biore i dupaaa, na nic sie nie zapowiada.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Kruczyca a Twoj sluz jak tam? Dostrzegasz go czesto w ciagu dnia?
Dziwne, bo tyle wapomagaczy biore i dupaaa, na nic sie nie zapowiada.
no to dobry masz obiadekKurczę no właśnie nie wiem co na obiad , otworzyłam lodówkę i jednak zrobię fileta w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówka ooo i tyle
ja wole sama gotowac, moj niby pomoze w kuchni, ale ile to razy za malo wody wlal do ryzu lub niedokladnie ostrugal ziemniakiLux aaa no moze dobry mi wyjdzie , choc ja wole jak M gotuje
azylek
Raz tylko w zyciu miałam taki sluz i to wtedy co zaszłam w ciąże, przejrzysty, z nitkami krwi nawet. Teraz kompletnie nie mam czegoś takiego, mimo wiesiolkow srołków i całej reszty [emoji17]
Kruczyca
Wiesz po ciąży wszystko się może pozmieniac. U mnie po poronieniu też wszystko szaleje. Nie ma co porównywać bo ciąża to wielka burza wszystkiego i teraz możesz poprostu tak mieć i już. Po drugiej ciąży też wszystko się może pozmieniać a miałaś badania na wrogość śluzu?
reklama