reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Dzięki NeSSi :) fakt u mnie prawa strona dominuje we wszystkim, nawet z bolem. Więc pewnie i z jajnikiem tak jest :)

reklama
A u mnie przeważnie ovu z lewego jajnika jest. Moja gin mówi ze to dobrze jak boli, chociaż czasem jest to mylące. Owulacja daje czasem objawy otrzewnowe i brzuch może boleć z innego powodu (lekarze mogą pomylić ból jajnika z wyrostkiem)

Melduje ze moja przybleda znalazła drogę .... i zawitala z grubej rury ..... boli na maxa ale dam radę ..... :) w dzień była u mnie wiosna a teraz nastała zima ! Zasypalo sniegiem ! Cholerka ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Tynka no u mnie z hormonami podobnie, tarczyca szaleje, prolaktyna to samo, reszty nie wiem, moze tez rozchwiana, jak badałam w zeszłym roku to było Ok. Po zabiegu mi sie cos znowu popierdzieliło..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

anula skąd jesteś , że śnieg masz ? :p
pytałam wcześniej , ostatnio pisałaś o jakiejś tabelce robimy ? :)

Ciekawe jak tam nasze małpy czy trafią czy nie :D

Ja sobie też muszę tą tarczyce zbadać ,ostatnio robiłam wszystkie hormonalne a tego nie miałam nigdy robione ....

Anula fajnie ze w końcu @ raczyła zawitać. To teraz pora oficjalnie rozpocząć sezon na owocne cykle zakończone ll krechami na testach!

Azylek może zbadaj hormony między 2-5 dniem cyklu. Chociaz w sumie to może warto dać też organizmowi czas na dojście do siebie. Nic dziwnego że po zabiegu wszystko jakiś czas będzie szalało.

reklama
Ale to pol roku minęło i myslalam, ze sie unormowalo. Ide w pt na monitoring do gina, ciekawa jestem jak w tym cyklu, czy prolaktyna spadła, bo biore dostinex od 3 tyg dopiero. Odstawiłam letrox i tsh 3, wiec zaczęłam znowu brac, ehh jak nie urok to sraczka [emoji6][emoji4] a u mnie dziwne to, ze mam zawirowania z hormo a cykle bite regularne z owulacja wiec o co tu chodzi ja sie pytam ? [emoji5][emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry