reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
wiosna idzie , teraz co druga z brzuszkiem będzie :(

Jugosława, Bum tez tak odczuwam. Ale na sile nic nie zrobimy, teraz znowu mam ochotę wykasować ta aplikacje, bo bez sensu sie nakręcam..
Dziewczyny a po wspomagaczach to tez sluz po jakim czasie robi sie lepszy? Piła któraś z Was te syropy na kaszel, które mają rozrzedzać? Działa to ? [emoji3][emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kuzwa ja wczoraj mialam przezroczysty a dziś taki biały i też nie wiem co halo :D
Trzeba czekać nic nie zrobimy !

Dobrze , ze przypomnialyscie o wspomagaczach , luteina czeka :baffled:

A jak dziewczyny u was z tym bólem owulacyjnym ? Boli was na przemian co miesiąc, boli was wszystko na dole czy nic nie czujecie? Bo ja w większości czuje tylko prawy jajnik. Niby na usg wszystko ok ale może to oznaczać że lewy jajniki nie pracuje albo prawy pracuje za bardzo? Czasem mnie to zastanawia.

Kruczyca mnie w okolicach dniu owulki pachwiny bolą :eek: nie wiem czy to taaki objaw czy co , ale no tak ciągnie mnie w tych okolicach owu ...
I jest mi nie dobrze , tak jak już pisałam wczoraj ;)

A tak to jajniki , bóle podbrzusza raczej nie , brzuch to mnie często boli ...

Te objawy na owulke są masakryczne powinien być jeden objaw u kobiety taki sam , ktory na sto % ją wskaazuje :evil:

No ja praktycznie co miesiąc czuje prawa stronę lub sama macice, czasem nic nie czuje i tylko śluz daje znaki, a jak po lewej stronie to tylko takie pykniecie.

To wszystko jest jakieś dziwne ...

A czy mierzenie temperatury też jest 100% skuteczne , sprawdzalne ? :confused2: i jak to się powinno mierzyć wiem , że rano ale od którego dnia cyklu?

Ja próbowałam mierzyć nie raz ale wstaje o różnych godzinach, różnie śpię, a wystarczy choroba czy coś i kij z mierzenia ;)

Oooo to czyli nie na moje nerwy :D
Potem by było coś nie tak inne temperatury czy coś i bym chodziła ciągle w stresie :p

reklama
Do góry