reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Jogu mam nadzieję , ze będzie szybko ocieplenie , bo teraz to nie wiadomo czy wychodzić czy nie ...

karola to ty , tak jak ja :p

Już mam 3 koleżanki co są w ciąży :growl:
Nie starasz się nie maa żadnej , starasz się to plaga normalnie :oo:

reklama
Oglądałam właśnie dokument na tvn style na temat współczesnego macierzyństwa w sumie to macierzyństwa w USA i Kanadzie. Tak myślę... Mimo że u nas też to wszystko pozostawia wiele do życzenia i nie jest łatwo to jednak nie chciałabym żyć w tym nowoczesnym, biegnącym z językiem na brodzie świecie

karola: nie zawsze muszą być przytulanki przecież :) Zrelaksujesz się, chłop też...będzie miło i to się liczy. W ogóle to, że możecie spędzić wspólnie czas, co w dzisiejszym świecie nie jest takie łatwe :) Narobiłaś mi ochoty na winko :p Chyba wyślę swojego po butelkę :D

xbum: taaaaak plaga koleżanek które zaciążyły podczas naszych staranek...też coś wiem na ten temat. No ale cóż. Życie :(

Lux, tak kojarzę Wągrowiec i okolice [emoji4]
Ja dzis mam dzien, ze chce to wszystko odpuścić i dac spokój, chyba juz za duzo na raz :/
Zobacze jak ten miesiac z moim śluzem, tyle wspomagaczy jem, ze naprawdę ręce opadną mi chyba jak sluz dalej bedzie taki gesty i mleczny, jeden wielki glut.
Kruczyca Tobie sie juz rozkręca sluz? U mnie dzis rano znowu takie białe, gęste ale to mi sie rozciąga na dobre 5-8cm, nic z tego nie rozumiem. Ciagle takie dziwactwa.. [emoji6]
Leze sobie teraz i tez odpoczywam, śnieg zaczął u nas niezle sypać. Miło tak popatrzeć za okno jak biało na dworze[emoji4][emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Bum oj tak. W 2015 naprawdę większość koleżanek w ciąży, niektóre już drugi raz :) a ja siedzę z boku i się wpatruje w nie z uśmiechem jak oblakana :)

Jugosława, Bum tez tak odczuwam. Ale na sile nic nie zrobimy, teraz znowu mam ochotę wykasować ta aplikacje, bo bez sensu sie nakręcam..
Dziewczyny a po wspomagaczach to tez sluz po jakim czasie robi sie lepszy? Piła któraś z Was te syropy na kaszel, które mają rozrzedzać? Działa to ? [emoji3][emoji4]

Azylek tak u mnie się już rozkręca robi się rozciagliwa "galaretka" w prawym jajniku i podbrzuszu też od wczoraj od 23 coś kluje i ściska co raz

Jugosława, Bum tez tak odczuwam. Ale na sile nic nie zrobimy, teraz znowu mam ochotę wykasować ta aplikacje, bo bez sensu sie nakręcam..
Dziewczyny a po wspomagaczach to tez sluz po jakim czasie robi sie lepszy? Piła któraś z Was te syropy na kaszel, które mają rozrzedzać? Działa to ? [emoji3][emoji4]

Picie wody też dużo pomaga. Ja od dawna dużo pije ok 3 litrów plus herbaty itp

Kruczyca u mnie ze strony jajników póki co cisza, ale mi owu wypada na pon, wiec moze jeszcze za wcześnie [emoji6] a Ty pewnie w sob masz nie? [emoji4]

reklama
Staram sie dużo pić, chodzę non stop siku [emoji15] nie wyrabiam z przetwarzaniem ;)
3 litry wody ? Plus herbaty jaaaaaa gdzie Ty to mieścisz :)

Do góry