mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja jestem urodzona w grudniu dziesiątego i jestem szczesliwa , i teramin tez mam na 10 grudnia i chciala bym donosic do tego czasu eh...
fajnie bys miala jak bys chlopco urodzila w swoje urodziny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jestem urodzona w grudniu dziesiątego i jestem szczesliwa , i teramin tez mam na 10 grudnia i chciala bym donosic do tego czasu eh...
no chciała bym taki prezencik hihih no i dokładnie mam tyle samo lat jak moja mama kiedy byla ze mna w ciąży, jak to moja mama mowi historia zatoczyła krągfajnie bys miala jak bys chlopco urodzila w swoje urodziny
no chciała bym taki prezencik hihih no i dokładnie mam tyle samo lat jak moja mama kiedy byla ze mna w ciąży, jak to moja mama mowi historia zatoczyła krąg
czyli w 38 tygodniu?? robia palnowana cesarke? ale z blizaniakami tez tak jest?No, jeżeli się zdecydują na cc to robią 14 dni przed terminem.
tak czy inaczej uważam, że fajnie mieć miesiąc urodzenia taki jak dzidzia
no czesto rodza sie wczesnije, ale mam nadzieje ze moje nie urodza sie wczesniej niz w 36 tygodniu, to i tak bedzie tylko 2 tygodnie przed terminem, w ogóle moj gin mówił mi ze donoszone bliźniaki sa jak waża po 2100...mniej wiecej 14 dni przed planowanym porodem robia cesarke...z blizniakami nie wiem, choc najczesciej niestety rodza sie jako wczesniaki duzo wczesniej przed terminem
no czesto rodza sie wczesnije, ale mam nadzieje ze moje nie urodza sie wczesniej niz w 36 tygodniu, to i tak bedzie tylko 2 tygodnie przed terminem, w ogóle moj gin mówił mi ze donoszone bliźniaki sa jak waża po 2100
mea a Twoja mama nie miala czasem cukrzycy w ciąży? bo taka duza jak byc nie patrzec masa płodu w większości przypadków na to wskazujeto suma i tak wychodsi mniej niz ja jedna jednak moje 5600 to swoisty reordzik |