gosienkag76
Fanka BB :)
Katik Helenka jeszcze nie obraca się ani z plecków na brzuszek ani odwrotnie i ja też czekam na ten dzień ale ona podobna do Emila i on też robił to dużo później.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktoras z Was pytala o basen jak przygotowac..ja radze przygotowac dzidzie do tmp 32 stopnie
ja bylam w pon z młodym ale był ryk moj Ł musiał wylezc z wody i po pływaniu
ja mam zamiar nalewac wody o w/w tmp i polewac mlodego konewką moze sie przyzwyczai
Ktoras z Was pytala o basen jak przygotowac..ja radze przygotowac dzidzie do tmp 32 stopnie
ja bylam w pon z młodym ale był ryk moj Ł musiał wylezc z wody i po pływaniu
ja mam zamiar nalewac wody o w/w tmp i polewac mlodego konewką moze sie przyzwyczai
w basenie niedaleko nas (józefów) woda ma 34-35 stopni
Tam gdzie my chodziliśmy i mamy zamiar teraz z Alicją też woda cieplejsza, taka dla maluszków.
Alicja też się nie obraca brzuszek-plecki, dwa razy tak przypadkiem się mykła, ale nie załapała jak to robić świadomie. Teraz ma coraz mniej okazji, bo tutaj tylko jak moja mama z Igorem na placu zabaw, to wtedy jej kocyk rozkładam. Od wczoraj na tym kocyku Alicja na dłoniach się opiera, albo robi tak, że odrywa całkiem rączki od kocyka i się dźwiga (wygląda to jak "popatrz" jadę bez trzymania/na rowerze/;-):-):-)).
I Młoda uwielbia wszelkie wariactwa,trząść nią, obracać, i buziaki i wtedy uchachana od uszka do uszka:-)
Odnosnie basenu, bo mialam juz kilka razy zapyhtac i zawsze mi ucieklo
Wasze Maluchy tez zaraz po wyjsciu z basenu zasypiaja? My nie ujedziemy 50 metrow, gdy zagladam do wozka a Pola juz kima. Dzis pobila rekord - zaraz po wyjsciu stanelam by zadzwonic do tatusia powiedziec jak bylo, po chwili zagladam do niej a tam juz drzemka na calego ...