reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bawimy mama, bawimy...

reklama
:-D

Moja ma fazę na samodzielne ubieranie się. Ogranicza się ostatnio do zakładania skarpet - najchętniej moich. Najlepsze jest to, że potrafi już skarpetki pięknie zakładać. Zastanawiam się tylko czemu majtki zakłada na głowę, a M. mi historię przypomniał jak ja sto lat temu poszłam do solarium z rozpuszczonymi włosami i nie miałam czym ich zawiązać, więc użyłam stringów:-D a że później ubrałam kieckę i ze stringami na głowie wróciłam do domu to już wstyd pisać:zawstydzona/y:

Elvie, dziekuje Ci bardzo. Hehehehehe jak mi sie humor spaprze, natychmiast przywolam ta dykteryjke heheheheheheh

Filonka- u nas nic nie jest tak atrakcyjne, jak prawdziwy odkurzacz, jak go stary wyciaga, to nie mamy dzieci ;-) odkurzaja na zmiane i jest spokoj.
Katik- u nas brzeczace to hit, a najbardziej lubia odkurzacz i mikser, mikser bo im sie kojarzy z czyms smacznym, ciastem np., blender tez jest git, bo z blendera wychdzi koktajl ;-)
Aniam- Barteq tez kocha koty... prawdziwe... niestety posiadany przez nas egzemplarz ciagle mu ucieka :-)
Elvie- buhahahahahahahahahahaha...

acha i potwierdzam co katik pisala o poli, ona sie tak slicznie potrafi bawic, a jak sie obydwie z alijka spotkaly to caly czas sie ze soba bawily i gadaly ze soba bez konca!! a my sie smialysmy ze one gadaja ze soba jak tacy jaskiniowcy hihi i te kamyczki z katikowego kominka to tez moja niunia uwielbiala...

Aniam- ale koty to sie same soba zajmuja ;-) gorzej z psami :-) no, ale nie każdy chce mieć zwierzatko, zreszta lepiej nie miec, niz cos na sile, bo to nie jest dobra motywacja :)

Elvie Helenka też wszystkie majtki zakłada na głowę a dzisiaj latała z moim stanikiem :-D i próbowała go sobie założyć:-D
A z twojej historii stringowej się uśmiałam:-D

Antoska regularnie lata z moim stanikiem tyle tylko ze zaklada tam gdzie powinna hahaha i wyglada to komicznie :-) Albo rano jak ide do lazienki sie ubierac to wyciaga z szuflady i mi daje :-)

reklama
Aniam- ale koty to sie same soba zajmuja ;-) gorzej z psami :-) no, ale nie każdy chce mieć zwierzatko, zreszta lepiej nie miec, niz cos na sile, bo to nie jest dobra motywacja :)

Od zawsze miała w domu koty i bardzo je lubię .
W wakacje bywa u nas kot moich rodziców . dwa razy dobierał się do skórkowego narożnika a mam takie dwa . Nie znoszę przede wszystkim obdrapanych mebli:wściekła/y: a dwa że po prostu nie mam czasu . Psa to już wogóle sobie nie wyobrażam . mimo że mógłby sam się wyprowadzać . a wyjście z psem gdybym mieszkała w bloku to już w ogóle by było nie dla mnie .
za jakiś rok jak szymek pordośnie pewnie się skończy na jakimś gryzoniu typu koszatniczka
zawsze miałam jakieś zwierzęta a teraz w sumie mi bez nich nie jest źle :) mam u sąsiadów jak przychodzi chęć na pogłaskanie jakiegoś futrzaka

Do góry