reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bawimy mama, bawimy...

reklama
:-D

Moja ma fazę na samodzielne ubieranie się. Ogranicza się ostatnio do zakładania skarpet - najchętniej moich. Najlepsze jest to, że potrafi już skarpetki pięknie zakładać. Zastanawiam się tylko czemu majtki zakłada na głowę, a M. mi historię przypomniał jak ja sto lat temu poszłam do solarium z rozpuszczonymi włosami i nie miałam czym ich zawiązać, więc użyłam stringów:-D a że później ubrałam kieckę i ze stringami na głowie wróciłam do domu to już wstyd pisać:zawstydzona/y:

Elvie, dziekuje Ci bardzo. Hehehehehe jak mi sie humor spaprze, natychmiast przywolam ta dykteryjke heheheheheheh

Filonka- u nas nic nie jest tak atrakcyjne, jak prawdziwy odkurzacz, jak go stary wyciaga, to nie mamy dzieci ;-) odkurzaja na zmiane i jest spokoj.
Katik- u nas brzeczace to hit, a najbardziej lubia odkurzacz i mikser, mikser bo im sie kojarzy z czyms smacznym, ciastem np., blender tez jest git, bo z blendera wychdzi koktajl ;-)
Aniam- Barteq tez kocha koty... prawdziwe... niestety posiadany przez nas egzemplarz ciagle mu ucieka :-)
Elvie- buhahahahahahahahahahaha...

acha i potwierdzam co katik pisala o poli, ona sie tak slicznie potrafi bawic, a jak sie obydwie z alijka spotkaly to caly czas sie ze soba bawily i gadaly ze soba bez konca!! a my sie smialysmy ze one gadaja ze soba jak tacy jaskiniowcy hihi i te kamyczki z katikowego kominka to tez moja niunia uwielbiala...

Aniam- ale koty to sie same soba zajmuja ;-) gorzej z psami :-) no, ale nie każdy chce mieć zwierzatko, zreszta lepiej nie miec, niz cos na sile, bo to nie jest dobra motywacja :)

Elvie Helenka też wszystkie majtki zakłada na głowę a dzisiaj latała z moim stanikiem :-D i próbowała go sobie założyć:-D
A z twojej historii stringowej się uśmiałam:-D

Antoska regularnie lata z moim stanikiem tyle tylko ze zaklada tam gdzie powinna hahaha i wyglada to komicznie :-) Albo rano jak ide do lazienki sie ubierac to wyciaga z szuflady i mi daje :-)

reklama
Aniam- ale koty to sie same soba zajmuja ;-) gorzej z psami :-) no, ale nie każdy chce mieć zwierzatko, zreszta lepiej nie miec, niz cos na sile, bo to nie jest dobra motywacja :)

Od zawsze miała w domu koty i bardzo je lubię .
W wakacje bywa u nas kot moich rodziców . dwa razy dobierał się do skórkowego narożnika a mam takie dwa . Nie znoszę przede wszystkim obdrapanych mebli:wściekła/y: a dwa że po prostu nie mam czasu . Psa to już wogóle sobie nie wyobrażam . mimo że mógłby sam się wyprowadzać . a wyjście z psem gdybym mieszkała w bloku to już w ogóle by było nie dla mnie .
za jakiś rok jak szymek pordośnie pewnie się skończy na jakimś gryzoniu typu koszatniczka
zawsze miałam jakieś zwierzęta a teraz w sumie mi bez nich nie jest źle :) mam u sąsiadów jak przychodzi chęć na pogłaskanie jakiegoś futrzaka

Do góry