reklama
sylwcia8526
Fanka BB :)
ja dziś miałam wizytę , ale taka zwykła bez usg , usg w piatek już się nie moge doczekać miesiąc czasu nie widziałam mojego malucha a czuje jak urósł dokazuje od kilku dni prawie caly dzień. Lekarz kazał mi brać potrójną dawkę magnezu bo od 2 dni twardnieje mi brzuch kilka razy dziennie.
Paulina też trzymam kciuki żeby był synuś jak u mnie
Paulina też trzymam kciuki żeby był synuś jak u mnie
Jaka stopunia śliczny chłopczyk, gratuluję happy! Twoja szyjka przy mojej 1 cm to istna trąba
Madzia chłopak jak się patrzy, jednak faktycznie u mnie nie było widać takiego przyrządu Ale z zakupem elementów różowych wstrzymuję się do czwartku do połówkowego
Paulina trzymam kciuki za ciebie!
Madzia chłopak jak się patrzy, jednak faktycznie u mnie nie było widać takiego przyrządu Ale z zakupem elementów różowych wstrzymuję się do czwartku do połówkowego
Paulina trzymam kciuki za ciebie!
Madzia_lenka
Dziękuje dziewczyny
Sylwcia a jaka dawkę magnezu masz brać? Mi zazwyczaj na wieczór twardnieje brzuch i jeszcze ta skacząca powieka i zastanawiałam się czy nie wziąć dodatkowo magnezu, a wizytę mam dopiero 17.02.
Happy gratulacje! Świetna stopa
Sylwcia a jaka dawkę magnezu masz brać? Mi zazwyczaj na wieczór twardnieje brzuch i jeszcze ta skacząca powieka i zastanawiałam się czy nie wziąć dodatkowo magnezu, a wizytę mam dopiero 17.02.
Happy gratulacje! Świetna stopa
sylwcia8526
kazał brać magne b6 3 razy dziennie gdzie normalnie zaleca się jedną tabletkę , bo ja brałam jedną właśnie.
Madzia, magnez Ci nie zaszkodzi, więc bierz. Ja też biorę 3x1 bo wieczorami twardnieje mi brzuch i bardzo bolą mnie pachwiny. Tylko ja biorę Chela Mag B6 Mama tam jest większa dawka 100 mg magnezu (w Magne B6 jest 60 mg).
Ostatnia edycja:
reklama
Madzia_lenka
Dzięki, racja magnez nie zaszkodzi a moze pomoc