reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania, Wizyty, USG :)

Madzialenka wezmę wezmę, tak na wszelki wypadek.

Pkowalska trzymaj mocno kciuki bo bardzo bardzo chce zobaczyć w koncu tego siusiaka. ;) :)

reklama
ja dziś miałam wizytę , ale taka zwykła bez usg , usg w piatek już się nie moge doczekać miesiąc czasu nie widziałam mojego malucha a czuje jak urósł :) dokazuje od kilku dni prawie caly dzień. Lekarz kazał mi brać potrójną dawkę magnezu bo od 2 dni twardnieje mi brzuch kilka razy dziennie.
Paulina też trzymam kciuki żeby był synuś jak u mnie :)

Witam! My juz po polowkowym. Zdrowy chlopczyk 428g. :-) Zdrowa mama. Szyjka 4,34. Wysylam dwa zdjecia. :-)

Załączniki

• 1454948323143.jpg
    1454948323143.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 72
  • 1454948332687.jpg
    1454948332687.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 75
Jaka stopunia ;) śliczny chłopczyk, gratuluję happy! Twoja szyjka przy mojej 1 cm to istna trąba :D
Madzia chłopak jak się patrzy, jednak faktycznie u mnie nie było widać takiego przyrządu :) Ale z zakupem elementów różowych wstrzymuję się do czwartku do połówkowego ;)
Paulina trzymam kciuki za ciebie!

Dziękuje dziewczyny :)
Sylwcia a jaka dawkę magnezu masz brać? Mi zazwyczaj na wieczór twardnieje brzuch i jeszcze ta skacząca powieka i zastanawiałam się czy nie wziąć dodatkowo magnezu, a wizytę mam dopiero 17.02.
Happy gratulacje! Świetna stopa :)

kazał brać magne b6 3 razy dziennie gdzie normalnie zaleca się jedną tabletkę , bo ja brałam jedną właśnie.

Madzia, magnez Ci nie zaszkodzi, więc bierz. Ja też biorę 3x1 bo wieczorami twardnieje mi brzuch i bardzo bolą mnie pachwiny. Tylko ja biorę Chela Mag B6 Mama tam jest większa dawka 100 mg magnezu (w Magne B6 jest 60 mg).

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry