Wonka uk
Fanka BB :)
Nasza coreczka ma 11 dni i jest sliczna zdrowa dziewczynka:-)
Jesli macie wskazanie do aminopunkcji to ja zrobcie,takie jest moje zdanie.
po informacji ,ze test pappa nie wyszedl u nas dobrze nie zastanawialismy sie ani chwili.
maz caly czas byl ze mna,samo badanie nie jest bolesne,dopiero po powrocie do domu dostalam dreszczy i bolaly mnie miesnie brzucha,ale nie trwalo to dlugo.warto jednak polezec ze trzy dni.
my wyniki badan mielismy za trzy dni,zaplacilismy za mozliwosc skorzystania z takiej opci,nie moglam dluzej czekac.
wiem co przezywa twoja zona,ja nie moglam spac,caly czas plakalam.
aminopunkcja pozwolila mi na nowo cieszyc sie naszym nienarodzonym dzieckiem,czekanie do porodu by mnie zabilo,nie da sie nie myslec.a tak masz pewnosc ,wiesz na co byc przygotowanym.
no i na sto procent znasz juz wtedy plec dziecka,tu pomylek nie ma:-)
glowa do gory,napewno wszystko dobrze sie skonczy,trzymam za was kciuki:-)
A o tej cesarce to pierwsze slysze,dla mnie to sa jakies bzdury,co ma jedno do drugiego?
Jesli macie wskazanie do aminopunkcji to ja zrobcie,takie jest moje zdanie.
po informacji ,ze test pappa nie wyszedl u nas dobrze nie zastanawialismy sie ani chwili.
maz caly czas byl ze mna,samo badanie nie jest bolesne,dopiero po powrocie do domu dostalam dreszczy i bolaly mnie miesnie brzucha,ale nie trwalo to dlugo.warto jednak polezec ze trzy dni.
my wyniki badan mielismy za trzy dni,zaplacilismy za mozliwosc skorzystania z takiej opci,nie moglam dluzej czekac.
wiem co przezywa twoja zona,ja nie moglam spac,caly czas plakalam.
aminopunkcja pozwolila mi na nowo cieszyc sie naszym nienarodzonym dzieckiem,czekanie do porodu by mnie zabilo,nie da sie nie myslec.a tak masz pewnosc ,wiesz na co byc przygotowanym.
no i na sto procent znasz juz wtedy plec dziecka,tu pomylek nie ma:-)
glowa do gory,napewno wszystko dobrze sie skonczy,trzymam za was kciuki:-)
A o tej cesarce to pierwsze slysze,dla mnie to sa jakies bzdury,co ma jedno do drugiego?