reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

reklama
Z moim synkiem wszystko dobrze :) co jest najwazniejsze.A ze mna ::) znowu mam infekcje,mam czopki,krem do smarowania i plyn do obmywania.Wierze ze mi to szybko przejdzie cale szczescie ze nie mam brac antybiotyku :p dzieki ze jestescie ze mna :)

Ale napędziłaś nam i sobie stracha ..... ale najważniejsze, że wszystko w porządku, a infekcją się nie ma co przejmować to nikomu nie szkodzi, a jedynie przeszkadza ... na przyszłość też służę radą z moich książeczek ;)

karola2007 ciesze się że to nic poważnego i że z dzidzią ok  :) !! Czytałam na ten temat i dowiedziałam się że 80 na 100 kobiet w ciąży mają takie dolegliwości :(

xmamuska pisze:
karola2007 ciesze się że to nic poważnego i że z dzidzią ok :) !! Czytałam na ten temat i dowiedziałam się że 80 na 100 kobiet w ciąży mają takie dolegliwości :(
naleze do tej osiemdziesiatki, juz sie wyleczylam ale mialam naprawde paskudne problemy. jakby co to kuracje mam w apteczce ''na wszelki wypadek''

aniay ..... kręgosłup, infekcja .... coś cię ta ciąża nie oszczędza bidulko :( ale przynajmniej jesteś już kopana ;) nie-e...

MariaOla
tak raz na jakis czas jestem ;) a rzeczywiscie ciaza mi dokucza dosc mocno ale biorac pod uwage ze dzidzia rosnie prawidlowo i z ciaza wszystko ok to moze mi sie dziac co chce byle by dzieciatko bylo zdrowe. W poprzedniej ciazy ja sie czulam super ale z dzidzia bylo niedobrze wiec teraz jak jest na odwrot to sie ciesze.

reklama
Karolka cieszę się, że obyło się bez antybiotyka - najważniejsze że dzidzia ok, a my jesteśmy silne i sobie poradzimy ze wszystkimi bakteriami świata :) Mam dzisiaj lekarza, ciekawe co się u mnie znajdzie, zawsze się denerwuję jak jadę - nie tak jak do dentysty - ale mam też zawsze stresa czy wszystko dobrze...

Do góry