reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

reklama
Hej dziewczyny mnie to bardzo swędzą sutki, też jest to bardzo męczące zwłaszcza gdy jestem poza domem ;D. Przy pierwszej ciąży też to miałam ale niepamiętam czy coś z tym robiłam czy samo przeszło?? :mad: Może wy macie jakiś sposób??

A ja dzis rano bedac w toalecie zobaczylam ze wylatuje mi takie cos z pochwy jest to cos jak biale grutki no wiecie.Boje sie troche bo nie jest tego malo,prosze czy ktoras zwas wie czy jest to normalne?Mysle isc do szpitala niech zobacza co to jest,ale poki co chciam was zapytac najpierw moze to normalne i nie mam sie czym martwic?

Karola ja nie miałam, zadzwoń do swojego lekarza albo po prostu pojedź niech to ktoś sprawdzi. Pewnie to nic takiego - ale lepiej sprawdzić. Daj znać - co powiedzieli. TYlko się na zapas nie martw.

reklama
pewnie, że lepiej sprawdzić u specjalisty, piszą, że jak się zmienia wydzielina z pochwy to powinien popatrzyć na to lekarz. Więc lepiej skontaktuj się z ginem.
Ja mam cały czas mleczny śluz, różnej intensywności, ale póki co się nie zmienia i żadnych grudek w tym nie było...

Do góry