reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

reklama
Ja na razie nic nie wiem. Napisałam jej że jak będzie mogła to niech napisze co u niej - jak tam dzidzia i co z porodem. Na razie mi nie odpisała a nie chce do niej teraz dzwonić bo nie wiem czy nie śpi albo czy w ogóle może odebrać telefon. Na pewno da znać jak tylko będzie mogła....Sama się denerwuję...:wściekła/y:

Ciekawe jak tam aph :confused: Normalnie cały czas o niej myślę:tak: Dziewczyny jak tylko któraś dostanie wiadomość od niej to w miarę możliwości da szybko znać :cool2: POZDRAWIAM

No wlasnie tez po to tu weszlam,zeby zobaczyc czy Aph juz urodzila...myslalam,ze z tym pessarem to nie urodzi jeszcze.Ale pessar chroni przed rozwieraniem ale nie przed odejsciem wod, no to pewnie sie teraz biedna meczy....

reklama
Dziewczyny czy ktoras z was bierze na zgage Ranigast pro, lub Ranigast max?
Ja dotąd brałam rennie, ale średnio mi pomagało. Poszlam dziś do apteki i zażyczylam sobie Ranigast i pani powiedziała mi, że Ranigast jest dla kobiet w ciazy tylko ze wskazań lekarza, bo w przeciwieństwie do Rennie zawiera lek (ranitidyne), a Rennie tylko zobojętnia kwasy w żołądku, wiec nie jest szkodliwe dla ciezarnych. Sprzedała mi ten Ranigast Pro ( z mnijeszą dawką ranitydyny niż Ranigast Max) ale ja sie wciąż zastanawiam czy to brać czy nie?

Jak jest u Was? lekarze nie mieli nic przeciwko? Bo ja ze swoim rozmawiałam tylko o rennie.

Zgaga to najgorsza dolegliwośc w ciąży.:wściekła/y: :baffled:

Do góry