reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

Elżbietka i co my mamy Ci powiedzieć skoro ty z nas masz największą wiedzę...Może organizm powoli się już przygotwuje i oczyszcza.Ja dostałam biegunkę po pierwszych skurczach porodowych, pewnie z nerwów,że to już się zaczęło.No ale poza tym nie masz innych objawów?typu szyjka i rozwarcie..

reklama
heh... o szyjce i rozwarciu nic nie wiem... u lekarza byłam 1.12 chyba i ide 28.12 dopiero. wczoraj próbowałam zbadac szyjkę, ale jkos uciekłą (albo mi się ręka skróciła) i dotknęłam tylko jej brzegu (wiec chyba jeszcze jest). ale ta głowa jest tak satrasznie nisko (po włozeniu troszke wiecej niż pół palca wskazujacego już ja czuć:baffled: )
skurcze mam czasami, ale bezbolesna. za to boli brzuch bezskurczowo, tak @.
chyab zaczełam odczuwac w koncu ze jestem w ciązy:baffled:

Ja tez się spróbowałam badać wczoraj:-Di wydawało mi się,że czuję jakąs grudkę:szok:może jakaś nadżerka:confused:główkę czułam ale nic więcej nie potrafię stwierdzić i to na 100% po tym badaniu:-D
A bóle jak przy @ to może z wysiłku, ja mam bóle mięśni brzucha po prostu jak za długo chodzę np.

Elu u mnie to przybralo duzo gorsze rozmiary bo ja mam biegunke, wymiotuje bez wyraznej przyczyny i najlepiej caly dzien bym spala, normalnie powrot do przeszlosci... Masakra, a tez nie udziwniam swojej diety, wydaje mi sie ze tak jak mowi skakajnka to przygotowanie do porodu, chormony ciazowe zaczynaja powoli puszcac :p

Ela ja też od 2 dni mam czyszczenie organizmu :baffled: nie jest to biegunka ale załatwiam się z 7 razy dziennie :szok::szok: No ja też chce święta w dwupaku przetrwać :tak::cool2:choć powiem wam że coś ostatnio śni mi się data 23.12 mam nadzieje że to nie jest przepowiednia. Wczoraj spotkałam koleżankę i powiedziała że jej już się 2 razy śniło że w święta urodziłam synka :baffled: No i na dodatek według tego kalkulatora co podała marita też mi wyszła data porodu na 23.12 :szok::szok::dry:

reklama
Do góry