reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

Dokładnie! Ja też mam takie drętwienie uszu, zwłaszcza prawego, nigdy wcześniej tak nie miałam, chociaż spałam niejednokrotnie na boku.
A ileż stękania przy przekręcaniu z boku na bok. Marzę żeby się położyć na brzuszku, albo na wznak. Jeszcze dodatkowo muszę mieć teraz wysoko głowę, bo mam jakieś chyba ciśnienia w głowie jak mam nisko poduszkę

reklama
a ja się kładę na brzuchu, no raczej tak pseudo na brzuchu ;-) gdy przy ścieleniu łóżka wszystkie kołdry i poduchy leżą jedna na drugiej to zwalam na nie pyszczysko, a brzuch wrzucam między szeroko rozłożone kolana i gra gitara ........ takie placebo :-)

w nocy jakoś nie moge spać.ostatnio zasnęłam po 4. :szok: oglądaliśmy jakis film, ale kilka miesięcy do tyłu żaden film nawet najciekawszy nie był w stanie zatrzymac mnie przed zaśnięciem. W dzień zwykle podsypiam. dzisaij przegiełam i spałam prawie do 15 z przerwami na sisiu i jedzenie. w dodatku spałam nie ze zmęczneia tylko tak jakos ... sama nie wiem.
nadal czasami mam obrzeki.:sick:

u mnie tezpbrzeki na nogach i palcach u rak w ciagu dnia,jesli chodzi o spanie to lezenie na plecach juz calkowicie odpada,mam wrazenie ze zaraz sie udusze:eek:,czasem tez odczuwam klucie w pipce i lekkie bole jak przy miesiaczce,ale na skurcze mi to nie wyglada,brzuch mi za to twardnie na potege wiec biore magnez

a mnie bolą ramiona, a konkretnie stawy barkowe:baffled:
i to cholercia tak, że spać nie mogę. a jak chce zmienić w nocy pozycję ręki, to czasami aż zajęczę z bólu:eek: :baffled:

Mam dokładnie to samo :baffled: to jest okropne, a zwłaszcza jak chcę się przekręcić na drugi bok :eek: A do tego zauważyłam dziś , choć to śmieszne, że bolą mnie również uszy od spania na boku :dry:

reklama
Do góry