reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

reklama
Elżbietka czy to nie przypadkiem wyciek siary? Ja czegoś takiego nie mam. Ale ostatnio czytalam, że siara może pojawić się w trzecim trymestrze: "W tym czasie również Twoje piersi intensywnie przygotowują się do roli, którą pełnić będą po porodzie. Sutki powiększają się, przerastając tkanką gruczołową. Nawet na miesiąc przed porodem mogą pojawić się kropelki mleka."

Elżbietka
Mnie sie pojawil pokarm pod koniec pierwszego trymestru, wlasnie taka mala kropelka zazwyczaj, teraz jakos zniknal... ale za to sutki zaczely swedziec paskudnie...

Elżbietka pisała o jakiejś maści na swędzące sutki ... MALTAN czy jakoś tak.

Siara wg moich książeczek ma kolor żółtawy i pojawia się ok 34 tygodnia, ale słyszałam już, o wyciekach z piersi wcześniej, tzn., że się zdarzają i mam nie panikować - W piątymi miesiącu mojej znajomej już się zdarzało czasem nawet wkładać wkładki laktacyjne.

U nas tez jest pare mamuś którym leci już od jakieś czasu siara a więc nie ma czym się przejmować :D

Mnie za to zaczyna kręgosłup boleć :( i co gorsza po przespanej nocy nie widze poprawy :( musze zacząć leżeć w ciągu dnia chyba :)

reklama
Do góry