reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

Mariaola ja patrzę na termin wg OM i pierwsze usg też jest miarodajne a następne usg to już mają duże rozbieżności.

reklama
Nic się nie dzieje właśnie, oprócz tego, ze wszystko mnie boli, brzuch napięty, a porodu ani widu ani słychu. Dlatego napisałam, że chcę już!!!!!!

a ja mialam dzis straszna noc,bol plecow i brzucha ,do tego goraczka i drgawki,oka nie zmrurzylam,ale na szczescie goraczka ustala ale brzuszek i plecy bola dalej,choc juz troche mniej:-(

qrcze .. a ja żadnych dolegliwości nie mam ..... no może że siusiam częściej, ale do tego się przyzwyczaiłam .... a tak poza tym to zero zgagi,, skurczy nóg i wogóle skurczy, ani twardego brzuszka .... i śpię jak suseł .... qrcze żebym się tylko w styczniu rozdwoiła :szok: a może to cisza przed burzą :szok:

MariaOla a może ty nie jesteś w ciąży, tylko to urojenie :szok: Żartuję ;-)

Ja nie chciałam tylko rodzić przez święta:-)a tak to wolałam w grudniu bo wg mnie lepiej wcześniej niż potem czekać jak już minie termin mimo,że termin się liczy 2tygodnie wte lub wewte:szok:ale bardzo dziękuję za 42 tydzień...

Hyyyh niech sie te moje pseudo-skorcze zamienia wreszcie w cos konkretnego bo zwariuje... kolejny tydzien czekania mnie wykonczy

Ciebie lorien ma prawo wykanczac, mnie mezulo troche strofuje zebym niczego nie przyspieszala, i w sumie ma racje ale nie zmienia to faktu ze cierpliwa nie jestem wcale, i jeszcze trzeci dzien te bol glowy grrrr przez cala ciaze mnie raz czy dwa na poczatku glowa bolala, teraz boli kolejny dzien z rzedu raz wzielam tabletki, nie pomogly to co sie bede znowu truc.

reklama
Właśnie, mnie tez głowa pobolewa, ale to przez katar i tętno za wysokie :wściekła/y:

Ale spoko spoko, jakoś to trzeba przetrzymać, na końcu czeka nas Kinder niespodzianka :-D

Do góry