reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

Mariaola ja patrzę na termin wg OM i pierwsze usg też jest miarodajne a następne usg to już mają duże rozbieżności.

reklama
Nic się nie dzieje właśnie, oprócz tego, ze wszystko mnie boli, brzuch napięty, a porodu ani widu ani słychu. Dlatego napisałam, że chcę już!!!!!!

a ja mialam dzis straszna noc,bol plecow i brzucha ,do tego goraczka i drgawki,oka nie zmrurzylam,ale na szczescie goraczka ustala ale brzuszek i plecy bola dalej,choc juz troche mniej:-(

qrcze .. a ja żadnych dolegliwości nie mam ..... no może że siusiam częściej, ale do tego się przyzwyczaiłam .... a tak poza tym to zero zgagi,, skurczy nóg i wogóle skurczy, ani twardego brzuszka .... i śpię jak suseł .... qrcze żebym się tylko w styczniu rozdwoiła :szok: a może to cisza przed burzą :szok:

MariaOla a może ty nie jesteś w ciąży, tylko to urojenie :szok: Żartuję ;-)

Ja nie chciałam tylko rodzić przez święta:-)a tak to wolałam w grudniu bo wg mnie lepiej wcześniej niż potem czekać jak już minie termin mimo,że termin się liczy 2tygodnie wte lub wewte:szok:ale bardzo dziękuję za 42 tydzień...

Hyyyh niech sie te moje pseudo-skorcze zamienia wreszcie w cos konkretnego bo zwariuje... kolejny tydzien czekania mnie wykonczy

Ciebie lorien ma prawo wykanczac, mnie mezulo troche strofuje zebym niczego nie przyspieszala, i w sumie ma racje ale nie zmienia to faktu ze cierpliwa nie jestem wcale, i jeszcze trzeci dzien te bol glowy grrrr przez cala ciaze mnie raz czy dwa na poczatku glowa bolala, teraz boli kolejny dzien z rzedu raz wzielam tabletki, nie pomogly to co sie bede znowu truc.

reklama
Właśnie, mnie tez głowa pobolewa, ale to przez katar i tętno za wysokie :wściekła/y:

Ale spoko spoko, jakoś to trzeba przetrzymać, na końcu czeka nas Kinder niespodzianka :-D

Do góry