reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

Teraz to normalka,ze nas wszystko boli:tak:brzuch mi ciazy,plecy bola,ze niewiadomo jak siedziec, w nocy bardzo ciezko mi sie spalo i brzuch mialam twardy jakbym dzwigala kamien i zgaga i co chwile siusiu ale juz niedlugo.

reklama
skakanka-ja już też tak mam- wszyscy w domu śpią jak rycerze pod Giewontem, a ja co chwilę a to na siusiu, a to po mleczko do lodówki, kręcę się z boku i cuduję podkładając poduszki pod brzuszek, żeby tak nie zwisał i nie ciągnął, bo mogę spać tylko na boku- jak leżę na wznak to mi wątroba nawala i zgaga piecze. i tak wkółko. Jak nie urok to wyrzymaczka:baffled:

Xandii, skakanka...tak , tak, u mnie spanie to tez wyzwanie...dokładnie jak piszesz Xandii....czasem to muszę w nocy wstać na nogi i pochodzić...aby obolałe kości rozruszać....
po dzisiejszej nocy wstałam jak na kacu, (mimo, ze szampan był o smaku owoców tropikalnych, mniam mniam oranżadka) ...chyba zaraz się kimnę trochę

Dziś pobiłam rekord. Wstawałam siku 6 razy. A jak się rano obudziłam to ledwo doleciałam do kibelka. Chyba mała się niedługo zechce wypchać :-D
Już bym chciała luty :-)

no a z tego co wiem, to teraz przy karmieniu będziemy czuły zwijanie się macicy, czego nie dostąpiłyśmy za pierwszym razem:baffled:

Kurde hemoroidy są przekichane ponoć!
Mam nadzieję, że mi nie grożą.
Xandii to już może lepiej marzec, co??:-)

reklama
Do góry