reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Damqelle Ja zazwyczaj też jestem optymistką:) ale czasami dopada mnie taki dół,ale na szczescie szybko przechodzi...
Ale czasami warto tak sie zatrzymac i pomyslec i wtedy sobie człowiek uświadamia ile dobrego ma na codzien:):):)
Buziaki

reklama
Jest taka piosenka z Metra: bo gdy jest zle to dobry znak bo musi kiedys dobrze byc...
Odrzuc smutki i poczytaj jakas fajna ksiazke, albo zobacz film. Ja ostatnio ogladalam "jedz, modl sie,kochaj" taki pozytywny film, przyjemny

Hej!
Katinka mi też tak smutnawo cały czas. Niedawno zmarł kolega, o czym Wam wspominałam, i jeszcze ok tydz temu zmarł tata innego kolegi - kapitan statku, ojciec 5-tki dzieci.
A ja też tak się bujam ze swoją sytuacją, napisałam do dwóch lekarzy mając nadzieję uzyskać dodatkową wiedzę i wskazówki co powinnam robić. Gromadze wiedzę, również o OA który poleciła koleżanka, znam już ich program szkoleń, wiem że zacznie się od wstępnej wizyty u nich, następnie złożenie papierów i pierwsze spotkanie będzie u nas w mieszkaniu. Dziś czytałam jak uzyskać zaświadczenie o niekaralności.

A jak u Was?
Katinka jak trzymasz się po nockach w takie ciemne i chmurne dni?
Damqelle pewnie w otoczeniu swojej słodkiej gromadki piecze ciacho? ;-)
Celta to kiedy to ostatnie spotkanie w OA?
Anuszka a Ty co teraz w temacie staranek robisz?
Zuzanka czytasz nas czasem? Ciągle szukam info od Ciebie, również na wątku 30-stek ;-) czytałam o mega kupie małej Julianki :-D Ona już pewnie wie że jest Wasza :-)

Miłego Drogie obecne i przyszłe mamusie ;-) :-D

Hej,hej:)

Smerfeta u nas z zaswidczeniem o nie karalnosci było tak ze moglismy sami załatwic ,albo osrodek wystapił w naszym imieniu takze wybralismy ta druga opcje i jedno nam odeszło do załatwiania:)
Zyje po nockach,maiałam juz ciocie na kawce porannej ,takze na obrotach jestem ,teraz jakies zakupy,szybkie sprzatanko:)
Pozniej sie odezwe
DZIEWCZYNKI POZDROWIONKA DLA WAS WSZYSTKICH!!!!

smerfeta
no własnie @ przyszła więc chwilowo nic nie robimy :p
a tak serio
no chyba zapisze sie do tej mojej nieszczesnej kliniki do innego lekarza na około 20 dc jak chciał tamten poprzedni dr ... to już będzie blizej stycznia i nowych środków dla klinik z programu ... wiec zobaczymy ...

Katinka
3maj się
świat jest okrutny ale trzeba sobie niestety z nim radzić
bedzie dobrze

zuza no !!!
my tu usychamy z ciekawości
kopiuj i wklej to co piszesz tam ... :D

Hej Dziewczyny :-)

Mam dla Was wieści od zuzanki:-)

Dziś już sygnatura akt została wydana w sądzie i jak dobrze pójdzie to Mała będzie jutro w domku :tak::tak: Zuza póki co zakręcona jak słój, nie wie jak się nazywa, bardzo to z eMem przeżywają. Miejmy nadzieję, że jutro już będzie pisać do nas z Julianką na kolanach:tak:

Pozdrawiam:happy2:

reklama
Do góry