reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Wybaczcie mi proszę. Dziewczyny z drugiego wątku mnie na privie męczą to zawsze coś skrobne a Was zaniedbałam:zawstydzona/y:
Pisze z telefonu . Mała śpi i co dzień coraz fajniejsza , zaczynamy ząbkować więc marudy są po południowe. Jutro może w końcu będziemy w domu, oby bo już nie wytrzymam dłużej bez niej :-(

Jutro postaram się odpisać do każdej . Ściskam Was i czytam :-*

reklama
zuzanka bardzo się cieszę, że córeczka już dzisiaj najprawdopodobniej będzie z Wami, we WŁASNYM DOMU :-)
I niczym się nie przejmuj, my tu sprytnie zaglądamy też na 30-tki, żeby zobaczyć, czy coś o Was wiadomo.
Jak się ogarniesz, usiądź na spokojnie i wszystko nam napisz!

smarfeta, no właśnie już mieliśmy w tym tygodniu ostatnie spotkanie.... :-( będzie mi ich bardzo brakowało. Niesamowicie fajni ludzie.
Teraz tylko ostatnia rozmowa z panią psycholog, kwalifikacje i.... CZEKAMY.

Sama mam teraz strasznie zakręcony czas. Nie mam kiedy usiąść i poczytać, ale niedzielę będę mieć luźniejszą. Kompletujemy dokumenty, już w sumie wszystko mamy, trzeba tylko zanieść. Poza tym wszystko dobrze, tylko strasznie zalatana jestem. nawet nie mam kiedy się wyspać...

zuzanka, Katinka, smerfeta, damqelle, anuszka, mama - BUZIAKI!

oj myślę że Zuza będzie miała teraz dla nas mniej czasu :(
ale bardzo sie ciesze z tej zmiany bo ona w końcu będzie szczęśliwa ...
codziennie o tym myślę ... i coraz bardziej jestem przekonana o tym że na mnie i na was gdzieś tam czeka 'nasze dziecko'
pozdrawiam
buziaki

cześć kochane

ja już dzisiaj jestem w domu,nawet wykąpana i w łóżku leżę:tak:ale totalnie wypruta .

Małej nie mamy jeszcze u siebie bo sąd dzisiaj się zapomniał i nie podpisał Naszych dokumentów i postanowienia,a baba w sekretariacie powiedziała Nam ,że już możemy odebrać postanowienie i jechać po Małą a tutaj ZONK myślałam,że mnie coś ze złości rozniesie jak za chwilę zadzwoniła i powiedziała,że nie możemy jechać :wściekła/y::wściekła/y: cały dzień mam zły ...ale mnie odpuszcza powoli.

Na wątku trzydziestek jestem od 2011 i jestem zaprzyjaźniona z dziewczynami więc jak nie mogę czasem wejść na bb to piszemy smsy więc One wiedzą często więcej ,mam nadzieję,że nie jesteście na mnie złe :-:)zawstydzona/y: będę się starać wchodzić chodź troszkę napisać i nie zaniedbać wątku ...

anuszka :*******
celta to zobaczysz sama jak to szybko minie mówię z doświadczenia :tak:
smerfeta dzięki bardzo jak u Ciebie już coś myśleliście ;-)

każda z Nas będzie kiedyś tak szczęśliwa jak ja z maleństwem na rękach :tak: nie da się opisać tego uczucia nie sądziłam ,że będzie to tak silne uczucie ,życzę każdej aby tego jak najszybciej doświadczyła :***

Katinka.mama05,damgelle

ściskam Was cieplutko dziewczyny

to prawda. Nie wazne jakim sposobem zyskuje sie dziecko - jesli serce matczyne jest gorace kocha sie tak samo. Ja sie nawet kiedys tak usmialam z kolezanka ktora ma blizniaki (parke) ze my to takie glupie za tymi naszymi synusiami. Bo dziewczyny to sobie w zyciu poradza, ale ten syneczek...
Czlowiek dopiero jak sam ma syna zaczyna rozumiec ta tesciowa ;-)
zuzanka - jak nie dzisiaj to jutro, ale juz bedziesz miala swoje szczescie przy sobie. To beda piekne swieta. Rodzina juz pewnie szaleje na zakupach i beda piekne prezenty pod choinka. Zobaczysz jakie to wspaniale uczucie obserwowac radosc dziecka z zabawki.
Dziewczyny was pozdrawiam tez goraco i zycze jak najrychlejszego spelnienia marzen.
Ech jaka szkoda ze ja sobie juz nie moge na takie marzenie pozwolic, ech...
za to kawke sobie wypije, a co mi tam.Najwyzej w nocy podziergam sobie :-D

reklama
Pozwolicie, że dołączę.
Staramy się bezskutecznie o dziecko od ponad 3 lat i w końcu zdecydowaliśmy się na adopcję.
Wczoraj byliśmy na pierwszym spotkaniu w OA, kolejne za miesiąc :-)
Teraz trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo powiedzieli nam, że czeka się na dzieciaczka około 2 lata. Dostaliśmy spis książek, które mamy przeczytać i listę dokumentów do przyniesienia.
Miłego dnia :-D

Do góry