reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Hej

Ależ tu cisza, chyba cały Gang Olsena wywiało...
Katinka ja też zapracowana, 3 dni nieobecności i tyle roboty. Ale ciesze się z tego, bo nie mam czasu na myślenie, a gdy koleżanki rozmawiają o dzieciach to zakładam słuchawki na uszy bo teraz bardziej boli.
Już chciałabym mieć wizytę u lekarza bo ciekawa jestem czy ma jakieś wnoszące dla nas informacje. Oby była jeszcze nadzieja....

Pozdrowienia śle ślepa Genia!!!!

reklama
heloł ..
co ja pacze
pacze i nie wieżę co widzę -->nie było mnie kilka dni a tu zmiany na bb..nowa grafika..kolory...o co kaman??
jakoś tak dziwnie ..sie człowiek przyzwyczaił po ostatnich zmianach a tu znowu :sorry:

no nic..

kochane u mnie był mały gnój i masakra i byłam przybita ,ale po 2 dniach załatwiłam sprawę choć lekko nie było..ale już jest oki i humorro mi wrócił.

wszystkie ściskam na płasko i jeśli dziś mi sie uda to wlecę z pracy ..a jeśli nie to będę dopiero we wtorek bo w sobotę jadę do Darłowa na 3 dni szkolenia..

kochane -pamiętajcie ,że ja za Wasze wszelakie sprawy zaciskam &&&& jak nie wiem co !!

u nas leje od nocy więc wszyscy tak wyglądają :confused2:

ja w domku u mamusi na śląsku ... zostajemy do poniedziałku jupi
smerfeta, napisz coś więcej ... wiem że to trudny temat ...
czemu juz koniec ivf? nie możecie jeszcze próbować czy nie chcecie?
3maj sie kochana
buziaki dla wszystkich

Hej ,hej:)

Dziewczynki to juz mam weekend,no ciesze sie jak dziecko:-D

Smerfeta Trzymam mocno kciuki,oby jeszze było dobrze!!!

mama05 Kurczę ale Ci zazdroszcze tego wypadu do Darłowa:) Ja od nastu lat jezdze na urlop do Darłowka ,a w Darłowie mam rodzine,uwielbiam,tam jezdzic,mamy swoja ulubiona smazalnie,wiem gdzie zaparkowac bez mandatu:) nie ktorzy lubia co roku w inne miejsce a My tylko DARŁÓWKO!!!!

Anuszka ale ci dobrze,tyle wolnego:)

A reszta babińca gdzie??? pozdrowionka:)

ja jestem :-D
wlasnie lapie oddech po zalatanym tygodniu. Upieklam cala gore paczkow z serka i donutow. Teraz pluje sobie w twarz bo sie napchalam, a mialam trzymac wage. No coz - czymze byloby zycie bez slodyczy?
Kupilam sobie jeszcze karmi na wieczor z mezem, choc przewiduje w scenariuszu rowniez dzieci. Mimo ze zrobilismy w tym roku pokoj dla dziewczynek one nadal nie chca sie odczepic od naszego lozka :eek:
Na razie jest cisza bo starsze wyemigrowaly do sasiadow a najmlodsza glizda wykleja. jak chce miec ja z glowy to kupuje jej taka kolorowanke z naklejkami i mam pol godziny spokoju.
smerfeta - jeszcze bedziesz miala dosc dzieci, zobaczysz. A co masz sie miec lepiej odemnie? :p
Jej jak ja bym chciala nad morze, wlasnie teraz. Tak z przyjaciolka kombinujemy jakby tu dostac skierowanie do sanatorium. Na glowe ;-) chcialysmy do Mosznej jechac, ale gdzies na morzem tez byloby nieglupio. Szum morza uspokaja :-D
Mnie sie cos znow porabalo z hormonami - piersi mnie bola jak na okres, a dopiero co mialam. Dziadostwo.
Zycze wszystkim milego wekendu i sciskam :-D

heloł moje kobitki kochane .

jestem i ja przepraszam ,że tak zaniedbuje Was wątek ale coś u mnie tak się coś wydarzyło nie spodziewanego i troszkę jestem zakręcona ( nie,nie myślcie ,że to to bo to nie to :-p) nie nie jestem w ciąży ani nic z tych rzeczy ,ktoś mnie ostatnio zaskoczył i tak nie wiem jak się nazywam :-D

smerfeta pisz co Ci na duszy leży i sercu ,wygadaj się ,wykrzycz się na Nas ile wlezie aby było Ci jak najlżej na serduchu i powiem Ci co pewnie wszyscy powtarzają,że będzie dobrze i wiem,że to może irytować już Cię ale JA wie m,że będzie dobrze :tak: moooocno Cię ściskam

anuszka zazdraszam wyjazdu do mamy :sorry2::happy2:
mama05 a mnie się nowy wygląd podoba bo jest bardziej czytelny :-p a co u Ciebie się działo ,no jak nie chcesz to nie mów :no:
Katinka no to miłego weekendu życzę odpocznij sobie
Celta jak u Ciebie ?

dzisiaj mamy imprezę w hula kula w stolicy i mam zamiar się zajebiście dzisiaj bawić :tak::tak: muszę się wyskakać dzisiaj bo mnie nosi :-D

Hej

Zuzanka ależ wzbudziłaś we mnie zainteresowanie :tak: Co też tam u Ciebie się dzieje? :-D Miłej zabawy życzę!!!

Anuszka odpoczywaj ile się da u mamy :tak:

U mnie już lepiej, ale trochę zamknęłam się i zaniepokoiłam rodzinkę więc zaraz lecimy do mamy na obiad, pokazać że jest OK. Ale na razie nie jest jeszcze zupełnie OK bo boimy się jechać ze znajomymi na działkę, boimy się słuchać o dzieciach, ciążach... to jeszcze troszkę za szybko. Dziś byłam u gina i dowiedzieliśmy się, że plemnik przedostał się do komórki ale nie doszło do żadnego podziału i ciężko powiedzieć o co chodzi, co się stało. Teraz mam przerwę i pewnie po nowym roku spróbujemy ponownie - tym razem będę miała krótki protokół. Na razie nie będziemy robić dodatkowych badań. Nadal czekam na info od koleżanki, który OA powinnam wybrać

Katinka, Celta, Mama - co u Was?

Ps. mi ta wersja forum też nie bardzo przypadła do gustu :dry:

Ostatnia edycja:
Hej kobitki:)

Kurcze co za dzien dzisiaj, mąz ma wolne pierwsze od uchuchu no to dawaj go na zakupy:-Dna gadał sie ,na marudził ale wkoncu pojechalismy i co i ZONK,bankomaty kuźwa nie działaja ,karta sie nie zapłaci no szlag mnie trafił,olsniło mnie ze w oddziale mozna wybrac a tam masakra ludzi do kasy jakby za darmo cos rozdawali,no myslałam ze gorzej byc nie może a jednak:wściekła/y:auto nam padło po drodze,no czeski film co tu robic,na szczescie dojechalismy do warsztatu,ale jechalismy wioskami no to 2h sie bujalismy:szok:
Juz mam dzis dosc wszystkiego,miałam robic ciasto z nowego przepisu ale odeszła mi ochota po tym wszystki,:-(

Miłego wieczorku kobitki

Mama
zabierz mnie nad morze :-D

Zuza
Chwal się co się tam wydarzyło i jak było na imprezie

Przyzwyczaimy się do nowego wyglądu forum,na szczęście na tel jest tak samo :-D

Smerfeta
przykro mi, pisz potem co i jak jak będziesz wiedzieć coś więcej.

Damaqelle
ja dziś byłam u siostry i też zjadłam słodyczy że ho ho
a karpatka roboty jej faceta mmm pycha

Buziaki

reklama
Cześć dziewczyny.
Daje znać, że żyję, ale nie mam na nic czasu. Ten tydzień miałam całkiem szalony. Biegałam między pracą, OA, lekarzami i padałam na twarz po powrocie do domu. Za 1,5 tyg kończymy szkolenie, później kwalifikacje i czekamy. Leci ten czas jak wściekły. Czasami myślę, że to dobrze, ale czasami mnie to przeraża.
mama i zuza - morza i baletów zazdroszczę :-D. Bawcie się dobrze.
smerfeta ściskam mocno, dobrze że już troszkę doszliście do siebie. Trzymam kciuki, żeby z na początku przyszłego roku poszło dużo lepiej. A do tego, żebyście wybrali jakiś sensowny OA. Szkolenie zawsze możecie zrobić. A później mieć duuuuża rodzinę ;-)
damqulle, rany!!! Siedzę teraz i zjadłabym pączka. A tu nic!

Katinka, anuszka, damqelle, smerfeta, zuzanka i mama buziaki Wam przesyłam.
Trzymajcie się cieplutko :-)

Do góry