reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Wizyty rejestracyjne i kwalifikacyjne są bezpłatne.

Zuza, Smerfeta
ja za rejestracyjna płaciłam jak za zwykła pierwsza.
A gdybym się nie wykłócila żeby druga była już kwalifikacyjna to też bym za to płaciła.

Zuza
Ja chciałam się przenieść do innej kliniki i pytałam jak to jest novum bo tam bym spadła na koniec kolejki i u nich dopiero w połowie 2014 roku bym się załapała więc nowe pacjentki tak jak ty też tyle napewno czekają. ale są jeszcze inne kliniki a tam się nie dowiadywałam.

Ostatnia edycja:
reklama
hej,hej kobitki

anuszka moich rodzice i dwie siostry za Jelenią Górą mieszkają ,reszta rodziny na Mazurach :tak:dziadki w Piszu :-)reszta koło Mikołajek ,
my z M spróbujemy w Białymstoku jeżeli już,natomiast najpierw chcę się upewnić czy nie mam endometriozy bo i to ostatnio zapisali ,że jest podejrzenie ,więc po badaniach wszystkich idę na wizytę i pewnie na laparoskopię się zdecyduje jak wszystko ok będzie to podejdziemy do IUI najpierw i złożymy dokumenty o dofinansowanie ivf :tak:

damagelle ja to bym chciała synka :tak: ale jak będzie córusia to też się będę cieszyć ;-);-)

dziewczyny ???

smerfeta,Celta,mama05,Katinka???

Zuza
czemu w białymstoku?
Bocian?
Wiem że tamta klinika ma dobra opinie i wielu pomogli itd i ludzie tam są super bo mam przyjaciół z tamtych okolic :-D

Hej!
Podpowiedzcie mi proszę czym kierować się w wyborze OA? Mam do wyboru prywatny i państwowy. Moje ivf już się zakończyło, komórki nie zapłodniły się

Hej:)
smerfeta sciskam Cie mocno! Ja sie kierowałam jak szybko trwaja procedury adopcyjne w danym osrodku ,no i zeby w miare blisko było,musisz poczytac opinie na Nasz bocian było fajnie opisane dane OA :)
Dziewczyny ja mam teraz maratony w pracy po 12h ,przychodze i padam a jeszce mnie prawy jajnik napierdziela ze masakra:(
Pozdrowionka dla Was wszystkich:-)

smerfeta i ja tule.
Tez polecam opinie na bocianie. My bylismy w osrodku archidiecezji katowickiej. wiec oprocz spotkan byly i msze i takie tam. A ja i tak uwazam ze te dwie moje zolzy to sprawka sw Walentego ;-) no moze i pewien "wklad" mial moj maz ;-)
Rany, bycie matka takiej bandy to masakra jakas. Dobijcie mnie prosze!

Dzięki dziewczyny, poczytam później jeszcze na 'nasz bocian'. Napisałam sms do koleżanki, która pracuje (bądź pracowała - nie wiem bo nie jest to aż tak bliska koleżanka, tylko przyjaciółka przyjaciółki :happy: ) w domu dziecka. Napisała, że się zorientuje bo po zmianie ustawy nie jest pewna, czy ten OA który był super, dalej jest super... więc czekam i chyba to jej zaufam

Miłego wieczoru!!!!!

reklama
Hej Kobitki:)
A co tu tak cichutko,kazda zapracowana,zalatana! No taki los nas kobiet:-D
Ja po pracy,teraz biore sie za szybki obiad,ale dzieki Bogu ze jutro juz WEEKEND!!!!!
teraz mamy luzik,za tydzien znowu szkolenie,ciekawe co tym razem bedziemy omawiac:)
Pozdrawiam Wszystkie Kobitki:)
Buziaki

Do góry