reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Katinka
nie daj sie teścioweeeej :cool:
podaję ciacho -może jak uzupełnisz poziom cukru we krwi to nerw troche zajdzie :sorry:

Zuzanka
tak ,ja już mam w ogrodzie porobione wsio ..
u nas w nocy też gibało ,ale od rana piękny słoneczny dzień ;)
czego i Tobie życzę :-D

pozdraaawiam ;)

reklama
hej dziewczyny, wieczorowo tym razem ;-)
Wyjazd bardzo udany, choć nie powiem żebym odpoczęła. Ale już jestem w domku, zaraz idę spać, nadrobię spanko i jakoś dojdę do normy. Byliśmy na dialogach małżeńskich, u nas to kolejny krok w szkoleniu adopcyjnym. bardzo fajna rzecz takie dialogi. Jak komuś się chce zainwestować we własne małżeństwo to polecam.
Dobra, padam na maxa, idę spać, miłego wieczoru.

wieczorową porą :tak:

Katinka ani teściowa ani @ nie powinny psuć Twojego nastroju ani dnia kochana :*** tulę
anuszka jak Twój nastrój?
Celta no to fajnie ,że jesteś zadowolona ze spotkania :tak: ja pamiętam,że z M nie mogliśmy się doczekać kolejnych ,jak się umawialiśmy na następne spotkanie to M zawsze się pytał czy nie można wcześniej :-)
smerfeta jak dzień?
mama05 fajnych masz pomocników :tak:;-) mi dzisiaj M pomógł i z taczką jeździł a ja zamiatałam podwórko,pewnie to nie koniec zamiatania liści bo jeszcze spadają ale już jak ładnie i czysto się zrobiło :rofl2:

ogród już zrobiony ,muszę tylko go wyłożyć agrowłókniną??:sorry: i wysypać korą a no i rododendrona przykryć (nie wiem jak się pisze dobrze :zawstydzona/y::-p ) i będzie wszystko :tak:ale to jutro i pojutrze bo muszę po korę jechać:confused2:

ja też padam na pysk ale jeszcze sąsiad nasz dobry przyjaciel zaprosił na herbatę to idziemy ale dobrze ,że mieszka obok można w piżamie iść :-D

oj będę spała jak zabita dzisiaj coś czuję

spokojnej nocki dziewczyny

Hej

nie pisałam bo nie bardzo jestem w nastroju. Wczoraj zmarł kolega - guz mózgu, diagnoza padła trochę więcej niż 1 mies temu
Jutro mam wizytę u gina, biorę dzień urlopu bo najpierw mam badanie LH, FSH, PRG i E2 i po 2 h wizyta u lekarza. Ciekawe co dalej? może w końcu stymulacja?... ale to by było od 15 dc, więc nie wiem co to będzie

Zuzanka, Anuszka u nas też było tyle wspaniałych momentów na ciążę, mąż ma super wyniki a dziecka nie ma.
Dziś jeszcze koleżanka wróciła z macierzyńskiego i wiadomo jakie były tematy - dzieci, wymiana ubranek i akcesoriów dziecięcych... dobrze że miałam dużo pracy

Pozdrawiam ciepło

Hej Gangu Olsena:)

mamaa
ojjj wpadłabym na ciacho,przydałabym mi sie porzadna dawka cukru,bo u mnie przy moim M to nic sie w domu nie uchowa:)

celta a na czym pojegają te dialogi małżenskie???

zuzuanka dzieki za dobre słowo ,zebym jeszcze umiała wcielic je w życie:)

smerfeta Ja te tematy to znowu mam u mojej fryzjerki ktora nie dawno urodziła dziecko,no wątroba mi sie przewraca ,juz za kazdym razem sobie obiecuje ze zmienie kobitke,bo nie do wytrzymania jest to gadanie -a to jak pieknie juz sie podnosi a to raczka macha,a jak gaworzy no i zupki,leki itd....masakra a siedze tam 3 godziny ...wrrr
KObitki miłego wieczorku:)

ach Zuza no taki sobie ...
za kilka dni bedzie lepiej mam nadzieje ...

a może możesz polecić jakiegoś dobrego ginka od niepłodności w wawie do którego mogłabym się jeszcze wybrać???

anuszka wyłaź z tego doła! :blink:
Pamiętam Cię ze zdjęcia jakie kiedyś tu wklejałaś, masz taką ładną, radosną buzię, nie siedź w dole, choćby było nie wiem jak ciężko pamiętaj że życie mamy tylko jedno i szkoda każdego dnia!

Katinka, no takie dialogi polegają na rozmawianiu o wielu wielu rzeczach. Po części też o tych bardzo dla nas trudnych. Ale to już nie w grupie, ale na tych dialogach najważniejsza była praca każdego małżeństwa z osobna nad własnym związkiem. Dlatego to takie wyczerpujące było. Jednak naprawdę WARTO!!! I polecam wszystkim, nie tylko tym którzy chcą adoptować dziecko.

Kurcze... ja jeszcze nie porobiłam w ogródku i nie wiem kiedy to zrobię cholerka
mam nawet dwa krzaczki do wsadzenia, a to już chyba ostatni dzwonek. Jutro chyba wezmę wolne i postaram się to pchnąć jakoś.

Miłego dnia wszystkim! :-)

miłego

ja to dziś mam ochote tylko na

nie wiem co mam robić, chciałabym żeby to ivf było ostatecznością
ale znowu do klinik niepłodności takich w szpitalach czeka się długo a w tych prywatnych troche kosztuje
jaki mam mętlik w głowie
mąż próbuje mi pomóc, wspierać mnie ... ale wiecie ...

Ostatnia edycja:
reklama
helloł!!!

no dziewczyny ładna pogoda słonko świeci głowy do góry !!!

anuszka jak znajdę po południu chwilę to podpowiem Ci co i jak z lekarzami w Wawie i do kogo warto pójść :tak:no niestety prywatne wizyty są kosztowne :zawstydzona/y:

Celta no to już ostatnie dni na wsadzenie cebulek i krzaczków :tak:

Miłego dnia kochane

ja uciekam i ale postaram się wieczorem zjawić i troszku popisać :****

Do góry