reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

nie przejmuj się ,patalogia nie grozi to alkoholizm :-p

a ja pifko piję i czekam na sushi a w między czasie oglądam Transformersów :tak::tak: nie przeszkadzam i Miłej gry no iiiii sexu bombowego :-D:-D:-D

reklama
Ja też chce dołączyć do remika
no i piffka lub nalewki :-D
Przygarnijcie :’(
właśnie wracam z roboty i znów mam wwolny weekend :-D
Jupi

A ja bez upojenia spalam długo :-D
No to wieczorem pijemy :-D

Zuzanka
Dobry tekst,to nie patologia to alkoholizm :-D

Ostatnia edycja:
Dzień doberek!
Mama widzę że praca u Ciebie wrze, remoncik szybko do przodu idzie :tak: no i klientki już!!!
a075.gif
oby tak dalej, trzymam kciuki
k040.gif

Zuzanka jak się czujesz? woda trochę zeszła?
Anuszka ja też długo spałam i to też bez upojenia :-D no co prawda, jedno piwko było bo mieliśmy gości
Lopop to miałaś bardzo owocne wesele :-D to jest takie budujące, że po takim czasie starań może się udać.

Dziś wychodzę na piwko ze znajomymi i może na kręgle, ale myślami będę z Wami :tak: Ale jeszcze okna chcę umyć bo jak zacznie się stymulacja to nie wiem jak będę się czuła, czy będzie mocno bolało. A stymulkę rozpocznę pewnie ok 15-tego.
h010.gif

Ostatnia edycja:
heloł ..
gabinet pomalowany,lampy wiszą ,kontakty zamontowane,listwy przypodłogowe zamontowane,komoda złożona,zegar wisi lustro też,vertical w oknie zamontowany--> na dziś koniec bo padam..mąż też zmęczony.
siadamy do herbaty i ciasta.
dzieci wylatane bawią się u góry.

miłego wieczorku kobietki

witam wieczorową porą :tak:

ja dzisiaj od rana czyt.10:00:-D rosołek na jutro ugotowany ,pranie ,sprzątanie i łazienka dopieszczona :tak: .Dzisiaj pomagałam przyjaciółce się przeprowadzać ,jeszcze mamy rzeczy do zwiezienia ale poszła do domu i czekam na rozwój sytuacji u niej co i jak.:-:)-:)-(

no i na wątku ,na którym się udzielam od lat koleżanka po 7 iui zaciążyła i po cichu trzymamy kciuki,że się w końcu udało :tak::tak::tak::tak:

Miłego wieczoru kochane :*******************

reklama
Do góry