reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

...piekna pogoda dzisiaj ,zrobiłam pranie chyba ze 4 pralki w sumie ,obiadek zrobiony kuchnia zuzy poleca pomidorową :tak:,mam kilka artykułów do poczytania o adopcji ,o ludziach ,którzy adoptowali dzieci o ośrodku,który powstał i jak dużo zrobił dla tych dzieci...książka została wydana przez ludzi pracujących w tym OA i opisują wszystko co przeżywają i co rodzice mówią i w jaki sposób podchodzą,to jest ośrodek ,który też apeluje do matek ,które nie mogą z jakiejś przyczyny wychować swoje dziecko a są w ciąży ...poruszył mnie jeden temat gdzie matka mająca dobrą sytuację w domu ,czwórkę dzieci i kochającego męża zachodzi w ciąży z piątym i ze względu na swoją ciężką chorobę postanawiają oddać do adopcji to dziecko,opisuje w jaki sposób ja w OA traktowali i w jaki sposób ludzie ...i teraz i ja wiem,że nie wolno oceniać ludzi za ich decyzje o pozostawieniu dzieci bo możemy się mylić co do nich. Ja jestem za tym,żeby kobiety,które są w ciąży i nie mogą wychować swojego dziecka poszukali rodziny ,która się nim zajmie...

miłego dnia

reklama
Zuzanka fantastyczne wiesci:))ale sie ciesze:))
u nas wogole wszystko inaczej sie rozwiazalo bo okazalo sie ze jestem w ciazy...z ciazy pozamacicznej rzekomo wylonila sie sie w szpitalu do ktorego mnie skierowano zdrowa normalna ciaza:))bylismy w ogromnym szoku:))
powodzenia dziewczyny:))

czuje sie w miare dobrze w sensie ze nic sie ie dzieje nie plamie odpukac!!!ale oczywiscie drze 9tc bo wiem ze wiele ciaz sie konczy na tym etapie:(jeszcze troche musze sie podenerwowac...:(
no i mdli mnie strasznie zwlaszcze od popoludnia i wieczorem i wnocy jak sie przebudze...to czuje mdlosci..ale ogolnie jest ok:)

hej kasica zapraszam Cię na wątek,jak masz pytania to pytaj kochana bo ja nie wiem na co Ci odpowiadać i co pisać?może zacznę od tego,że My dzwoniliśmy do OA i umówiliśmy się na spotkanie ,a że ja jestem poukładaną osobą to najpierw przygotowałam dokumentację (ale oni każą też po spotkaniu jakie dok są potrzebne i przynieść) .Rozmowa jest przyjemna ale pytają o dużo szczegółów z Twojego życia prywatnego i dość intymne więc trzeba być otwartym i szczerym bo tak czy siak wyjdzie później jak jest ,no i podstawa trzeba byś małżeństwem z 5 letnim stażem.
Minie bardzo się cieszę i trzymam za Ciebie kochana kciuki&&& będzie dobrze kochana ,jak przetrwała fasolina taki stres i takie nerwy to znak,że jest silna!:tak:

Zuzanka fantastyczne wiesci:))ale sie ciesze:))
u nas wogole wszystko inaczej sie rozwiazalo bo okazalo sie ze jestem w ciazy...z ciazy pozamacicznej rzekomo wylonila sie sie w szpitalu do ktorego mnie skierowano zdrowa normalna ciaza:))bylismy w ogromnym szoku:))
powodzenia dziewczyny:))
super &&&&:)

reklama
kasica a ile lat po ślubie ? bo może warto zadzwonić i zapytać się?
lopop a co u Ciebie kochana?dawno Cię nie było?

a ja właśnie skończyłam pisanie wniosku ,teraz mam do poprawy życiorys :tak:

Do góry