zuzanka81
...szczęśliwa mama.
...piekna pogoda dzisiaj ,zrobiłam pranie chyba ze 4 pralki w sumie ,obiadek zrobiony kuchnia zuzy poleca pomidorową ,mam kilka artykułów do poczytania o adopcji ,o ludziach ,którzy adoptowali dzieci o ośrodku,który powstał i jak dużo zrobił dla tych dzieci...książka została wydana przez ludzi pracujących w tym OA i opisują wszystko co przeżywają i co rodzice mówią i w jaki sposób podchodzą,to jest ośrodek ,który też apeluje do matek ,które nie mogą z jakiejś przyczyny wychować swoje dziecko a są w ciąży ...poruszył mnie jeden temat gdzie matka mająca dobrą sytuację w domu ,czwórkę dzieci i kochającego męża zachodzi w ciąży z piątym i ze względu na swoją ciężką chorobę postanawiają oddać do adopcji to dziecko,opisuje w jaki sposób ja w OA traktowali i w jaki sposób ludzie ...i teraz i ja wiem,że nie wolno oceniać ludzi za ich decyzje o pozostawieniu dzieci bo możemy się mylić co do nich. Ja jestem za tym,żeby kobiety,które są w ciąży i nie mogą wychować swojego dziecka poszukali rodziny ,która się nim zajmie...
miłego dnia
miłego dnia