reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
no smerfeta mocno,mocno jak masz ochotę to krzycz ,rycz i wal śmiało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czemu to takie ***** ciężkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama05 łącze się jutro z Tobą przy myciu okien :tak:;-)
anuszka może jakaś fotka :tak:

smerfeta, bardzo mi przykro, ale nie poddajemy się, pamiętaj!!
Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby w końcu się udało i wierzę, że tak będzie. Tulę mocno.

mama o ja cież pierdziele, jakie plany ambitne!!! Masz powera to bez dwóch zdań :tak: Moje szafki kuchenne też generalny przegląd miały dawno temu, przydałoby im się trochę uwagi, oj przydało...

anuszka cieszę się, że chrzciny takie udane :-), czkawka małej w kościele musiała być naprawdę śmieszna.
I najważniejsze, że dobrze się bawiłaś. Fajnie bardzo.

katinka... Mam tyle pytań, że bardzo się cieszę na to szkolenie. Muszę się mentalnie przygotować, bardzo chcę, ale się boję, nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi. Chcę temu dziecku dać wszystko co najlepsze i dać w najlepszy sposób z możliwych. Wszystko przed nami.

zuzanka, a czemu masz tyle dat spotkań w OA przed rozpoczęciem kursu??? Tyle razy musieliście tam chodzić??

Hej Dziewczynki:)
mama05 ~ Akurat tak sie składa że koncze dzis 33 wiosenki:) pracuje ,jestem opiekunka i zajmuje sie dwoma fajnymi chłopcami ,zajmuje sie nimi od urodzenia to mam wkład w ich wychowanie:) Własnie dzis tez mam wizyty koncowe u ogolnego i psychiatry i mam sie umowic na wizyte domową i zaczynamy od pazdziernika!
Celta~ Ja tez juz bym chciała zaczynac ,Ty bedziesz pierwsza wiedziała jak te kursy wygladaja i pierwsza bedziesz miała je za sobą,mam nadzije ze wszytsko pojdzie po naszej mysli ,ale jak człwowiek jest zdeterminowany osiagnąc to czego pragnie to napewno sie uda!
Pozdrawiam Was serdecznie i zycze miłego dnia,bo moj jest dzisiaj przemiły,Jak narazie wszyscy o mnie pamietają:-)

witajcie ...power jest ..4 szafki juz ogarnięte,przebrane,posprzatane..zostało jeszcze 9 szafek i 4 szuflady..

Katrinka
no to naj na te 33 belki:tak:noś je z godnością :-D

Celta
dziś mam wolne a dzieci kończa przed 12 wiec chcę się wyrobić do ich odebrania.
daaawno już miałam to zrobic ,ale brakowało dnia:sorry2:

czyli przed rozpoczęciem kursu najpierw wizyta u psychiatry i tam dostaje się orzeczenie,że z nami wszystko si:sorry2:??
byłyscie prywatnie czy na nfz?

cześć kobitki

oj u Nas zimno i mokro ,więc z okien nici :no:

Celta
no my od kwietnia do września mieliśmy spotkania w OA te spotkania są obowiązkowe aby zacząć kurs ,spotykasz się ze swoim opiekunem z OA ,poznają Nas w między czasie ,jacy jesteśmy dlaczego chcemy adoptować dziecko itd. W tych spotkaniach również uczymy się podejścia do dziecka adopcyjnego i jak je wychowywać . Natomiast kurs jest w grupie z innymi ludźmi ,którzy chcą adoptować dzieci i wtedy z nimi współpracujemy :tak:są przeróżne zadania do zrobienia ,scenki do rozegrania między Nami i rozmowy na temat adopcji.My byliśmy bardzo zadowoleni.

Katinka wszystkiego naj ,spełnienia marzeń :tak::tak:

mama05 jak u Ciebie pogoda?
anuszka w pracy ?

smerfeta :******

reklama
Zuzanka
dziękufka ;-)
młoda mówisz :))) mikro i kwasy swoje robią :-D
smacznego obiadku .

u mnie akcja kuchnia zakończona.
na obiad zrobiłam spagetti.

u nas taka pogoda ,że ...włączyłam dziś ogrzewanie w domu:baffled: (mamy gazowe) ja zmarźluch jestem ,że hej ..a teraz mam jak w ulu:-D

Do góry