reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
mama oj dobrze ,dobrze ja dzisiaj też jakaś śnięta ,niech ktoś pacnie porządnie to może się obudzę
fajnie ,że Wam się weekend udał a jak sprawy?
fajnie ,że Wam się weekend udał a jak sprawy?
smerfeta
Fanka BB :)
Heeej
Pogoda faktycznie nie najlepsza i nastraja na dołka tym bardziej, że wczoraj robiłam bete i znowu porażka A takie piękne pęchole były i piękne endo... eh... Wczoraj mało o tym myślałam, bo wpisywaliśmy się na listę do rządowego ivf, więc papierki, papierki i jeszcze raz papierki... Wykorzystaliśmy jedno z 6 ostatnich miejsc Ale szczerze to dopiero to do mnie dociera... jakoś zawsze myślałam o adopcji, że może będę musiała skorzystać (może to jakieś przeczucie we mnie siedziało - to by znaczyło że wiedźma jestem ;-) ) ale nigdy nie myślałam, że ivf będzie dotyczyło akurat mnie... życie zaskakuje...
Pogoda faktycznie nie najlepsza i nastraja na dołka tym bardziej, że wczoraj robiłam bete i znowu porażka A takie piękne pęchole były i piękne endo... eh... Wczoraj mało o tym myślałam, bo wpisywaliśmy się na listę do rządowego ivf, więc papierki, papierki i jeszcze raz papierki... Wykorzystaliśmy jedno z 6 ostatnich miejsc Ale szczerze to dopiero to do mnie dociera... jakoś zawsze myślałam o adopcji, że może będę musiała skorzystać (może to jakieś przeczucie we mnie siedziało - to by znaczyło że wiedźma jestem ;-) ) ale nigdy nie myślałam, że ivf będzie dotyczyło akurat mnie... życie zaskakuje...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Zuza
no dzień taki zapadany ,że psiaka z kulawą nogą nie widziałam a co dopiero jakąś klientkę
lipa dziś w pracy..
ale niedługo zakończę pewien etap i będę mogła pomyśleć nad telefonem do AO
Smerfetka
przykro mi z powodu bety:-(
już &&&&&&&&&&&& zaciskam za powodzenie in vitro
Magdalena M
co u Ciebie?
no dzień taki zapadany ,że psiaka z kulawą nogą nie widziałam a co dopiero jakąś klientkę
lipa dziś w pracy..
ale niedługo zakończę pewien etap i będę mogła pomyśleć nad telefonem do AO
Smerfetka
przykro mi z powodu bety:-(
już &&&&&&&&&&&& zaciskam za powodzenie in vitro
Magdalena M
co u Ciebie?
smerfeta
Mama przed ivf chcemy jeszcze wykorzystać najbliższy cykl na iui ;-) bo w tym mies i tak nie byłoby szans na ivf. Troszku papierów trzeba zebrać przed ostateczną kwalifikacją do rządówki
celta
Cześć ;-)
śledzę Twój wątek zuzanka i trzymam kciuki za jak najszybsze dotarcie maluszka do Waszej Rodziny.
Ja o adopcji myślałam całe życie niemal, ale mąż nie był przekonany. Aż tu nagle - sam zaczął rozmowę. Zobaczymy co życie nam przyniesie.
W każdym razie w OA już byliśmy , wstępne rozmowy mamy za sobą.
Pozdrawiam Cię i powodzenia wszystkim, którzy myślą o adopcji!!
śledzę Twój wątek zuzanka i trzymam kciuki za jak najszybsze dotarcie maluszka do Waszej Rodziny.
Ja o adopcji myślałam całe życie niemal, ale mąż nie był przekonany. Aż tu nagle - sam zaczął rozmowę. Zobaczymy co życie nam przyniesie.
W każdym razie w OA już byliśmy , wstępne rozmowy mamy za sobą.
Pozdrawiam Cię i powodzenia wszystkim, którzy myślą o adopcji!!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
hejka,wlatuję przed pracą -między kawą a suszeniem włosów
Celta-heloł )
pisz prosze jak u Ciebie wyglądała pierwsza rozmowa w OA ..pisz,pisz bom ciekawa i każde doświadczenie sie liczy..
o co Was pani pytała..?
czy to ,że masz syna nie wyklucza Cię ? pytam bo ja mam 2..
czy terminy szkoleń są indywidualne czy jak jakas grupa "już ruszyła" to musicie czekac aż się następna uzbiera??
no i oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&&& ,żeby sie wszystko dobrze ułozyło
Anuszka,Smerfetka
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za rządowe in vitro)
a Smerfetka dodatkowe &&&& masz jeszcze za iui
Zuuuzaaaa
kawka stygnie
Celta-heloł )
pisz prosze jak u Ciebie wyglądała pierwsza rozmowa w OA ..pisz,pisz bom ciekawa i każde doświadczenie sie liczy..
o co Was pani pytała..?
czy to ,że masz syna nie wyklucza Cię ? pytam bo ja mam 2..
czy terminy szkoleń są indywidualne czy jak jakas grupa "już ruszyła" to musicie czekac aż się następna uzbiera??
no i oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&&& ,żeby sie wszystko dobrze ułozyło
Anuszka,Smerfetka
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za rządowe in vitro)
a Smerfetka dodatkowe &&&& masz jeszcze za iui
Zuuuzaaaa
kawka stygnie
celta
mama pierwsza rozmowa, była długa, ale nie zobowiązująca - z panią dyrektor. Takie wzajemne wybadanie. W sumie nie pamiętam za bardzo konkretnych pytań, w zasadzie to my mieliśmy ich znacznie więcej ;-). Pamiętam, że byliśmy zestresowani na maxa..
Później było drugie spotkanie, kiedy już podjęliśmy decyzję, że faktycznie chcemy. A później jeszcze rozmowa z psychologiem, kilka słów o sobie, związku, Rodzinie i wstępny test, no i teraz czekanie na szkolenie.
Posiadanie dzieci nie wyklucza adopcji. Ważne są motywy, dlaczego chcesz adoptować dziecko/dzieci.
U nas terminy szkoleń są odległe (my już czekamy prawie rok ;-)) i nie są indywidualne, ale w grupach 6-7 par.
anuszka i smerfeta, ja też trzymam za Was kciuki, żeby udało Wam się zakwalifikować na dofinansowanie.
myślicie też o adopcji?
Później było drugie spotkanie, kiedy już podjęliśmy decyzję, że faktycznie chcemy. A później jeszcze rozmowa z psychologiem, kilka słów o sobie, związku, Rodzinie i wstępny test, no i teraz czekanie na szkolenie.
Posiadanie dzieci nie wyklucza adopcji. Ważne są motywy, dlaczego chcesz adoptować dziecko/dzieci.
U nas terminy szkoleń są odległe (my już czekamy prawie rok ;-)) i nie są indywidualne, ale w grupach 6-7 par.
anuszka i smerfeta, ja też trzymam za Was kciuki, żeby udało Wam się zakwalifikować na dofinansowanie.
myślicie też o adopcji?
reklama
smerfeta
Hej Dziołchy ;-)
Anuszka ja już jestem zarejestrowana więc już się zaklepałam na rządówkę ;-) te papiery u mnie to tylko formalność :-)
Celta jeśli ivf nie wyjdzie to jak najbardziej chcemy adoptować dzieciątko. Nie chce robić ivf w nieskończoność. Jak wyjdzie to wyjdzie, nie chcę byśmy zamęczali się fizycznie i psychicznie
Zuzanka chodź bo spije kawkę od Mamy ;-)
Anuszka ja już jestem zarejestrowana więc już się zaklepałam na rządówkę ;-) te papiery u mnie to tylko formalność :-)
Celta jeśli ivf nie wyjdzie to jak najbardziej chcemy adoptować dzieciątko. Nie chce robić ivf w nieskończoność. Jak wyjdzie to wyjdzie, nie chcę byśmy zamęczali się fizycznie i psychicznie
Zuzanka chodź bo spije kawkę od Mamy ;-)