reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Tak. Dla malzenstwa 2600 dla osoby samotnej cos kolo 2000. Ale nie wiem czy to nie jest jakas wewnetrzna wytyczna osrodka.

Wysłane z mojego Regent 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
Pamietam bo sie martwilam tym ze M ma na umowie najnizsza krajowa a pod stolem dostaje wiecej. Ale i tak sie zalapalismy tylko z oficjalnymi dochodami.

dzieki MagdaM33, jak tylko mąż wróci, to powiem mu o tym, i pewnie tak jak radzisz złożymy podanie......

Marta najpierw jest taka rozmowa wstepna. Dostaniecie wykaz dokumentow ktore trzeba zlozyc

mam nadzieje ze nas nakierują dalej, powiedzą szczegółowo co i jak. nas tylko blokuje praca, że na papierku brak chwilowo dochodów. i myslałam że jak bedzie stała praca, dopiero jest sens wogóle tam jechać. jakiś czas temu było przeszkodą ze nie ma własnego domu. ten problem mamy juz z głowy. a z resztą mam nadz tez sobie poradzimy

Jesten wykonczona. Zalatwilismy zaswiadczenia o niekaralnosci, zaswiadczenie z kliniki, psychiatry, rtg, i jeszcze maz zalatwil zaswiadczenie od internisty. Ufff

Jeszcze musimy czekac na pity. A na odpis aktu slubu musimy czekac do 11 lutego. No i moj lekarz... nie wiem kiedy uda mi sie urwac z pracy a moja lekarka pierwszego kontaktu przyjmuje tylko do 14

reklama
kurcze....... całkiem niedawno byłaś na tym etapie co ja...... czyli momenty przed pierwszym kontaktem z oa. a juz dokumenty zbierasz...... :D heh, wiem ze to początek długiej drogi, ale macie pierwsze koty za płoty :) mam nadz że niedługo i my bedziemy choć po pierwszej rozmowie :)

Do góry