reklama
Maartaa...
Początkująca w BB
dzięki mmm... , no u nas dochody są większe- tylko oczywiście nie na papierku.... dzieki i za tą informacje, bo myslałam że są o wiele większe wymagania, co do finansów.
Maartaa...
Początkująca w BB
my opolskie, u nas w Opolu są dwie instystucje, "zwykła i katolicka" ..ale tak jak mówisz warto podjechać i sie dowiedzieć. jeszcze nasunęło mi sie głupie pytanie..... jesli chodzi o nałogi.... mój mąż pali, lepiej to ukryć aby nie było że dziecko bedzie na to patrzeć itp, czy lepiej nic nie ukrywać?
kurde, głupie pytanie, ale naprawde nie wiem gdzie wypytywać o takie że tak powiem "pierdoły"
kurde, głupie pytanie, ale naprawde nie wiem gdzie wypytywać o takie że tak powiem "pierdoły"
Maartaa...
Początkująca w BB
heh no tak logiczne dzieki :*
reklama
MagdaM33
Fanka BB :)
Hej. Ja wczoraj napisalam podanie i swoj zyciorys. Jutwo mam wolne i jedziemy zalatwic zaswiadczenie o niekranosci i o przebiegu leczenia. Moze tez ud sie zrobic rtg. Wtedy zostalby psychiatra i lekarz ogolny.
zaświadczenie o przebiegu leczenia i RTG??
ośrodek wymaga takich dokumentów???
U mnie w osrodku wynagaja zeby dochody pary wynosly 2600 zl wiec moze sie zalapeicie?
ale o tym 2600 powiedzieli Wam w ośrodku?
Maartaa nic nie ukrywajcie w OA. trzeba postawić na szczerość bo jak się później coś wyda to dopiero będzie. a palenie papierosów niezdrowe i niemodne, ale bez przesady.
a pomyślcie żeby teraz już pójść pogadać w OA, opisać swoją sytuację. pamiętaj że czas oczekiwania na całą procedurę liczy się od dnia złożenia podania. u nas minie rok od dnia złożenia podania do dnia rozpoczęcia kursu. w tym czasie może się ogarniecie, a nawet jeśli nie zadzwonią zapytają czy jesteście gotowi na rozpoczęcie kursu to powiecie, że nie to was zaproszą na kolejny.
szkoda czasu