reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Umow sie na wizyte w oa i wszystiego sie dowiecie. Kazdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnje

Wysłane z mojego Regent 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
dzięki mmm... , no u nas dochody są większe- tylko oczywiście nie na papierku.... dzieki i za tą informacje, bo myslałam że są o wiele większe wymagania, co do finansów.

Wszystko zalezy od oa. Kazdy ma inne wymagania.skad jestescie?

my opolskie, u nas w Opolu są dwie instystucje, "zwykła i katolicka" ..ale tak jak mówisz warto podjechać i sie dowiedzieć. jeszcze nasunęło mi sie głupie pytanie..... jesli chodzi o nałogi.... mój mąż pali, lepiej to ukryć aby nie było że dziecko bedzie na to patrzeć itp, czy lepiej nic nie ukrywać?
kurde, głupie pytanie, ale naprawde nie wiem gdzie wypytywać o takie że tak powiem "pierdoły"

Nas pytali o nalogi ale chodzilo glownie o alkohol i substancje psychoaktywne.

Najlepiej isc na rozmowe do obu oa i potem wybrac.

reklama
Hej. Ja wczoraj napisalam podanie i swoj zyciorys. Jutwo mam wolne i jedziemy zalatwic zaswiadczenie o niekranosci i o przebiegu leczenia. Moze tez ud sie zrobic rtg. Wtedy zostalby psychiatra i lekarz ogolny.

zaświadczenie o przebiegu leczenia i RTG??

ośrodek wymaga takich dokumentów???

U mnie w osrodku wynagaja zeby dochody pary wynosly 2600 zl wiec moze sie zalapeicie?

ale o tym 2600 powiedzieli Wam w ośrodku?

Maartaa nic nie ukrywajcie w OA. trzeba postawić na szczerość bo jak się później coś wyda to dopiero będzie. a palenie papierosów niezdrowe i niemodne, ale bez przesady.
a pomyślcie żeby teraz już pójść pogadać w OA, opisać swoją sytuację. pamiętaj że czas oczekiwania na całą procedurę liczy się od dnia złożenia podania. u nas minie rok od dnia złożenia podania do dnia rozpoczęcia kursu. w tym czasie może się ogarniecie, a nawet jeśli nie zadzwonią zapytają czy jesteście gotowi na rozpoczęcie kursu to powiecie, że nie to was zaproszą na kolejny.
szkoda czasu

Do góry