reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
dopiero na świeta... :( a rozmowa z nim przez telefon to nie rozmowa..... musimy usiąść setny raz to przdyskutować i zacząć działać a nie gadać. bo tak zwlekamy juz ze dwa lata.

My zwlekalismy rok po ostatnim in vitro. Ostateczna decyzje podjelismy w wigiie a 4 stycznia zadzwonilam zeby nas umowic na rozmowe. To jest decyzja do ktorej trzeba dorosnac, potem juz leci ;)

Wysłane z mojego Regent 7 przy użyciu Tapatalka

jesteśmy przekonani na 100 % ze chcemy dzidzie......... ale pierw nie mieliśmy własnego domu, potem zaczeliśmy wyjezdzać aby dom wyremontować....a teraz ? teraz tylko załatwić sprawe z pracodawcą aby podpisał umowe i pojechać do oa. .

My tez nie mamy wlsnego domu mieszkmy u moich rodzicow mamy swoje pietro ale w razie potrzeby podiszemy umowe o urzyczeniu czy jakos tak ;)

A maz nie da rady tegonzaswiadczenia zalatwic za granca?

to musi chyba być normalna umowa...... hm i ztego co niektórzy pisali na innych forach musi to być umowa na czas nieokreślony..... wiec nie wiem czy taką dostanie czy tylko umowe na czas określony. to jest jedno własnie z moich zmartwien

Jesten wykonczona. Zalatwilismy zaswiadczenia o niekaralnosci, zaswiadczenie z kliniki, psychiatry, rtg, i jeszcze maz zalatwil zaswiadczenie od internisty.Ufff

ja nie mogę uwierzyć. naprawdę w OA zarządali zaświadczenia z kliniki leczenia niepłodności i zdjęcia rentgenowskiego?

W dzisiejszych czasach moga cie zwolnic w kazdej chwii i taka umowa i tak niczego nie gwrantuje

reklama
ja nie mogę uwierzyć. naprawdę w OA zarządali zaświadczenia z kliniki leczenia niepłodności i zdjęcia rentgenowskiego?
Powaznie. Zaswiadczenia kliniki i opisu rrg. Mamy na liscie chyba z 18 pozycji do zalatwienia

Do góry