reklama
MagdaM33
Fanka BB :)
pytał nas:
czy leczycie się psychiatrycznie?
czy w przeszłości leczyliście sie psychiatrycznie?
czy w rodzinie ktoś się leczy?leczył?
czy w rodzinie występują przypadki chorób psychicznych?
czy mamy jakieś choroby przewlekłe obciążające psychicznie?
czy mamy jakieś uzależnienia, alkohol, narkotyki, hazard?
u nas wszystko nie. zaświadczenie wydane z informacją, że bez sensu, bo i tak nie on decyduje czy się nadajemy bo tą decyzję podejmie zespół terapeutyczny który będzie z nami pracował w trakcie kursu. 200 złotych, pieczątka. do widzenia powodzenia.
czy leczycie się psychiatrycznie?
czy w przeszłości leczyliście sie psychiatrycznie?
czy w rodzinie ktoś się leczy?leczył?
czy w rodzinie występują przypadki chorób psychicznych?
czy mamy jakieś choroby przewlekłe obciążające psychicznie?
czy mamy jakieś uzależnienia, alkohol, narkotyki, hazard?
u nas wszystko nie. zaświadczenie wydane z informacją, że bez sensu, bo i tak nie on decyduje czy się nadajemy bo tą decyzję podejmie zespół terapeutyczny który będzie z nami pracował w trakcie kursu. 200 złotych, pieczątka. do widzenia powodzenia.
MagdaM33
dokładnie bezsensowny wydatek. człowiek każdy grosz liczy a tu o. a moje uzależnienie to książka
tak od lekarza pierwszego kontaktu o ogólnym stanie zdrowia. żadnych badań krwi i rtg, a o niepłodności no co ty, przecież niepłodność nie jest podstawą do adopcji
tak od lekarza pierwszego kontaktu o ogólnym stanie zdrowia. żadnych badań krwi i rtg, a o niepłodności no co ty, przecież niepłodność nie jest podstawą do adopcji
mmm...
mam w pracy kilku lekarzy, ciekawe, czy mogliby mi coś takiego wypisać? u lekarza pierwszego kontaktu byłam ostatnio jak potrzebowałam zaświadczenia na studia...
ja namiętnie kupuję książki kucharskie - gotowanie to taka pasja moja i męża
ja namiętnie kupuję książki kucharskie - gotowanie to taka pasja moja i męża
MagdaM33
mmm... przepraszam, ale mam taki czas w życiu że ledwo ogarniam siebie, pewnie powinnam wiedzieć i możliwe, że już pytałam, ale na jakim Wy etapie jesteście?
gotować uwielbiam, muszę to robić sama bo mąż tylko jeść, ale za to gotowanie dla niego sprawia mi wielką przyjemność
gotować uwielbiam, muszę to robić sama bo mąż tylko jeść, ale za to gotowanie dla niego sprawia mi wielką przyjemność
reklama