reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
pytał nas:
czy leczycie się psychiatrycznie?
czy w przeszłości leczyliście sie psychiatrycznie?
czy w rodzinie ktoś się leczy?leczył?
czy w rodzinie występują przypadki chorób psychicznych?
czy mamy jakieś choroby przewlekłe obciążające psychicznie?
czy mamy jakieś uzależnienia, alkohol, narkotyki, hazard?
u nas wszystko nie. zaświadczenie wydane z informacją, że bez sensu, bo i tak nie on decyduje czy się nadajemy bo tą decyzję podejmie zespół terapeutyczny który będzie z nami pracował w trakcie kursu. 200 złotych, pieczątka. do widzenia powodzenia.

MagdaM33 a kazali wam przynieść jakieś zaświadczenia od lekarza pierwszego kontaktu o stanie zdrowia, badania krwi rtg? zaświadczenia o niepłodności?itp

dokładnie bezsensowny wydatek. człowiek każdy grosz liczy a tu o. a moje uzależnienie to książka :laugh2:
tak od lekarza pierwszego kontaktu o ogólnym stanie zdrowia. żadnych badań krwi i rtg, a o niepłodności no co ty, przecież niepłodność nie jest podstawą do adopcji ;-) ;)

mam w pracy kilku lekarzy, ciekawe, czy mogliby mi coś takiego wypisać? u lekarza pierwszego kontaktu byłam ostatnio jak potrzebowałam zaświadczenia na studia...
ja namiętnie kupuję książki kucharskie - gotowanie to taka pasja moja i męża

mmm... przepraszam, ale mam taki czas w życiu że ledwo ogarniam siebie, pewnie powinnam wiedzieć i możliwe, że już pytałam, ale na jakim Wy etapie jesteście?

gotować uwielbiam, muszę to robić sama bo mąż tylko jeść, ale za to gotowanie dla niego sprawia mi wielką przyjemność:-) :)

My dopiero zaczynamy. W poniedzialek mamy pierwsza rozmowe.

My zmezem chcielibysmy otworzyc kiedys jakas knajpke.

reklama
Do góry