reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
pytał nas:
czy leczycie się psychiatrycznie?
czy w przeszłości leczyliście sie psychiatrycznie?
czy w rodzinie ktoś się leczy?leczył?
czy w rodzinie występują przypadki chorób psychicznych?
czy mamy jakieś choroby przewlekłe obciążające psychicznie?
czy mamy jakieś uzależnienia, alkohol, narkotyki, hazard?
u nas wszystko nie. zaświadczenie wydane z informacją, że bez sensu, bo i tak nie on decyduje czy się nadajemy bo tą decyzję podejmie zespół terapeutyczny który będzie z nami pracował w trakcie kursu. 200 złotych, pieczątka. do widzenia powodzenia.

MagdaM33 a kazali wam przynieść jakieś zaświadczenia od lekarza pierwszego kontaktu o stanie zdrowia, badania krwi rtg? zaświadczenia o niepłodności?itp

dokładnie bezsensowny wydatek. człowiek każdy grosz liczy a tu o. a moje uzależnienie to książka :laugh2:
tak od lekarza pierwszego kontaktu o ogólnym stanie zdrowia. żadnych badań krwi i rtg, a o niepłodności no co ty, przecież niepłodność nie jest podstawą do adopcji ;-) ;)

mam w pracy kilku lekarzy, ciekawe, czy mogliby mi coś takiego wypisać? u lekarza pierwszego kontaktu byłam ostatnio jak potrzebowałam zaświadczenia na studia...
ja namiętnie kupuję książki kucharskie - gotowanie to taka pasja moja i męża

mmm... przepraszam, ale mam taki czas w życiu że ledwo ogarniam siebie, pewnie powinnam wiedzieć i możliwe, że już pytałam, ale na jakim Wy etapie jesteście?

gotować uwielbiam, muszę to robić sama bo mąż tylko jeść, ale za to gotowanie dla niego sprawia mi wielką przyjemność:-) :)

My dopiero zaczynamy. W poniedzialek mamy pierwsza rozmowe.

My zmezem chcielibysmy otworzyc kiedys jakas knajpke.

reklama
Do góry