reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Mama to masz przepiękną datę urodzin :-D

Damqelle imię dla dziewczynki wybraliśmy już prawie 4 lata temu :tak: Imię w końcu doczeka się właścicielki i będzie Alicja :happy:

Dziewczyny ja w okularach już od 1 klasy liceum ale u mnie w drugą stronę bo na minus ;-)

reklama
hey dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie
U mnie sytuacja staneła na tym ze podchodzimy do ostatniej stymulacji w klinice.
Ja szczerze juz srednio mam ochote. ale jest to darmowe podejscie z programu 2+1 , do tego dostalam sie na refundacje lekow... Decyzja podjeta ze to ostatnia stymulacja a pozniej bierzemy sie za adopcje.
Myslalam nad tym czy by juz nie zaczac przygotowan, zbierac papiery, starac sie o szkolenia, ale dosc duzo czytalam( i jedna z kolezanek ivf mi powiedziala) ze osrodki nie chca aby jednoczesnie starac sie przez in vitro i adopcje, ze leczenie musi byc zakonczone.

Hej dziewczynki dawno mnie tu nie było. Miałam nadzieje ze wpadne sie pochwalic dobrymi wiesciasmi ale niestety 3 ivf i znow beta negatywna
jeszcze mamy ost szanse bo teraz było crio ale trzeba odłozyc kaske zebrac siły. Miło ze o mnie pamietacie buziaki obiecuje zagladac czesciej

Najwyraźniej kazdy osrodek ma inne podejscie.
Duzo czytalam na naszym bocianie, i duzo osob tam zadawało pytanie odnosnie jednoczesnego starania sie o adopcje i przez ivf i czesto pani ekspert odpowiadała ze raczej mowila o skonczeniu prob ivf i kiedy zakonczy sie leczenie mozna rozpoczac procedure.
Druga sytuacja to słowa mojej koleżanki ktora byla w OA i przyznala sie o ivf to kazali jej przeyjsc po zakonczeniu leczenia ivf.

kwiatuszek i jak decyzja o zmianie kliniki?? a jestescie zdecydowani co do adopcji?? My juz mamy decyzje podjeta. Wykorzystam tylko ostatnia procedure i ide do OA tylko nie umie sie zdecydowac do ktorego bo wokoł siebie mam 2 .
Nawiasem zauważyłam twoj staz małzenski- mam taki sam:):) wiec brałysmy slub w tym samym dniu:-D

Poki co chcemy probowac z ivf jesli sie nie uda to spr z innych rozwiazan.
Mysle ze do kazdej decyzji trzeba dorosnac
Kiki to miłe z tymi naszymi slubami to był dzien pełen emocji...

reklama
Hej kobitki:)
Witam sie z Nowym rokiem..
U mnie bez zmian,rehabilitacja i nic poza tym
Potrwa to jeszcze ,ale cóz poradzic ,jak mus!
życze Wam z tym Nowym Roku..spełnienia marzeń,wytrwałości i zdrówka Kochane!

Do góry