reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Hej :-D
Ja jestem ale jakby mnie nie było. Ledwo ogarniam rzeczywistość, ale myśle o was. O tych które już zostały mamami i o tych co już wkrótce ;-)
Podrawiam słonecznie w ten zimny jesienny wieczór

reklama
Zuza
u mnie oki ...w sobotę robiliśmy kolację dla znajomych-8 dorosłych ,8 dziecióf i jeden w brzuszku..
w ndz.my do znajomych pojechalismy ..
rodzinnie i miło.

dziś przez cały dzień piękne słonko.

a jak u Cię???jak córa? ruszyliście już z drugą adopcją?

My byliśmy u brata na mazurach przez weekend. Nue złą imprezę robiłaś ja już dawno nie byłam ani nie robiłam na tyle osób :O . Ehh święta Bożego Narodzenia robię i to mi wystarczy :-).

Jedziemy 14 listopada złożyć wniosek o maleństwo drugie :-) już się nie mogę doczekać :-)

Zuzia
no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pomyślność w Waszych sprawach!!!:tak::tak:
cudnie!!

no gwar i hałas był w chacie -nie powiem :-p
ale trza było opić remont letni,schody przed domem,auto ...:-D
przyjaciele nie odpuszczą tak łatwo ;-):-D
więc jedzonko było,alkohol był...a dzieci u góry-też były :-D

fajnie,że i Wy rodzinne czas spędziliście :)

dobrego wieczoru ewrybady :-)

Cześć Zapracowane ;-)
ciiiicho tu jak w kościole ;-)

Mama gratuluję! bo widzę dużo zmian na lepsze u Ciebie, super! :tak:
Obiecałam dać znaka jeśli dowiem się Kto u mnie mieszka. Otóż wczoraj lekarz orzekł że mamy dziewczynkę :tak::-D Wszystko jest OK, jednak takie szczegółowe badania będą w piątek i tych badań najbardziej się boję bo u niejednej wyszły jakieś nieprawidłowości. Staram się o tym nie myśleć ale i tak pod skórą czuje strach

Miłego wieczoru Kobitki!!!

Smerfeta
cudnie-gratuluję :))
dodam jedynie ,że II kreski zobaczyłaś w dniu moich 35 urodzin ;-)
pogłaszcz córcię i rośnij zdrowo.

&&&&&&&&&&&& za piątek !!

pozdrawiam wszystkie kobietki.
u mnie ze zmian tyle,że od dziś ...noszę okulary:sorry: cóż-->starość w oczy paczy :eek::baffled::-D:-D

reklama
Smerfeta - jeszcze raz gratuluje!!! Wybierasz juz imionka dla dziewczynki?

Zuza - zycze wam zeby Julianka szybko doczekała sie braciszka :-D

Mama - no niestety mnie tez juz okulary czekają. No niestety :-(

Byłam dzisiaj na konsultacjach w szkole moich orłów. Teraz sie musze zabrac za jakieś prasowanie ale mi sie nie chce. Zrobie sobie dzisiaj "okienko:

Do góry