reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
u nas oki:tak:
w gabinecie w miarę idzie-do wakacji szło supeeer...wrzesień ,jak to wrzesień ..ale jeśli wrócą wcześniejsze obroty to będzie git:-)
kupiliśmy drugie autko...remontowo było w wakacje ,ale teraz już palcem nie ruszamy:-p
dzieci zdrowe-córa ma w pień nauki..zadawane ma tyle,że 3 h robimy lekcje:blink::baffled:
masakra..ma po 3,4 kartkówki w tygodniu...

jutro ma być pogoda to po pracy mamy zaplanowane prace ogrodowe przed zimą ..

Hej.

mama05 pogoda cudna więc trzeba korzystać :-). Mój M przy swoim garażu ten spędza teraz każdą wolną chwilę i robi porządki. Ja mam ogród do ogarnięcia ale nie wiem kiedy to zrobię z Myszą nie mam jak bo się drze jak dłużej niż 5 min ma postoju w wózku :-).

Agulla my dowiedzieliśmy się o Myszce 13 listopada i już 22 była z nami w domu :-) przez cały tydzień do niej codziennie jezdzilismy . Piękne chwile to są.

Ja uciekam na zakupy dla mojej małej . Muszę jej kupić jakiś kombinezon na zimę bo się okazuje że już nic prawie w sklepach nie ma :O .

Miłego popołudnia.

Dzień doberek!
Mama właśnie zastanawiałam się, jak idą u Ciebie obroty w gabinecie. Ciesze się, że klientela dopisuje :tak: A że Twoja córcia ma tyle zadawane i tyle nauki to aż w szoku jestem. 4-ta klasa? Jeśli tak, to mam porównanie bo koleżanki z pracy córa też jest w 4-tej i fakt ma zadawane ćwiczenia do domu ale nie aż tyle!

Agulla niestety jeśli chodzi o niepłodność to na każdej drodze potrzeba dużo cierpliwości. Czy to leczenie, czy adopcja, trzeba czasu i z tym w pierwszej kolejności trzeba się pogodzić :sorry2: Ale dasz radę! tak długo czekasz, że teraz ten czas to już będzie pikuś, tym bardziej, że jesteś zdecydowana. Ja chciałam z końcem roku zakończyć drogę z ivf i jeśli nie udałoby się, chcieliśmy udać się do OA, ale histeroskopia i badania immunologiczne dały u nas nadspodziewane efekty

Zuzanka jeśli nie znajdziesz kombinezonu dla Myszki to możesz zajrzeć na Odkryj to właśnie w Tchibo. Kawa, dom i mieszkanie, sport, technika, moda. bo akurat mają ofertę kombinezonów dla dzieci. Koleżanka bardzo chwaliła jakość. Ja sama też często kupowałam różne rzeczy w tchibo i jestem bardzo zadowolona :tak: A jak idzie urządzanie pokoiku dla małej?

Mnie też troszkę wzięło na wicie gniazda ;-) Wyrzucam rzeczy, które tak długo trzymałam "bo może kiedyś się przydadzą", a że mieszkanko mamy małe, to trzeba sporo miejsca zwolnić dla dziecka. Jej jak to brzmi, nadal ciężko mi uwierzyć mimo, że brzuch rośnie :-D Ale po każdym usg coraz bardziej to do mnie dociera:tak:

Miłego dnia dziewczyny!!!
d030.gif

reklama
hej:-)

Zuza
u nas też pięknie-po pracy już ruszyłam w ogród-poprzecinałam co trzeba,syn ogarnął..mąż myje auta,córa na rowerze śmiga..
przyjemnych zakupów:tak:

Smerfeta
pięknie rośniesz :)) jak miło ..wij gniazdko-->tyle na to czekałaś :-) imiona wybieracie czy dopiero jak płeć poznacie ?
tak ,moja córa jest i IV klasie :nerd::baffled:

Agulla84
powodzenia w walce..nie poddawajcie się ..bo gdzieś tam czeka Wasze dziecko i nie pozwólcie ,żeby początkowe schody powstrzymały Was przed rozpędzeniem się w osiągnięciu celu...
&&&&&&&&&&&&& za powodzenie !!

a czy nasza Celta się odzywała jak dzieci??

częstuję sernikiem z brzoskwiniami :tak:

Do góry